4 τρόποι για να έχετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες στο Instagram

4 τρόποι για να έχετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες στο Instagram

Οι Ιστορίες του Instagram είναι ένα σηματικό μέσω για να προσελκύσετε ακόλουθούς.

Οι επιτυχημένες Ιστορίες μπορούν να προτρέψουν τους ακόλουθούς σας να αλληλεπιδράσουν με το προφίλ σας, με επισκέψεις στο προφίλ σας, μήνυμα στα DMs και κλικς στους συνδέσμους και έχετε δημοσιεύσει.

Οι Ιστορίες είναι επίσης απίστευτα δημοφιλείς, καθιστώντας πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε από τον “θόρυβο” και να τραβήξετε περισσότερα βλέμματα στο περιεχόμενό σας.

Ευτυχώς, μπορείτε να “χακάρετε”το σύστημα. Ακολουθούν 4 τρόποι για να αυξήσετε τις προβολές των Ιστοριών σας:

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες του Instagram Tip #1: Προσθέστε ένα αυτοκόλλητο που αυξάνει τη αλληλεπίδραση στην πρώτη σας Ιστορία

Ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να αυξήσετε τις προβολές των Ιστοριών σας είναι να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο που οδηγεί στην αλληλεπίδραση των ακολούθων σας (όπως μια δημοσκόπηση, ένα emoji slider ή ένα κουίζ) στην πρώτη κιόλας ιστορία που ανεβάζετε.

pos-na-exete-perissoteres-proboles-stis-istories-sas

 

Αυτό θα αυξήσει την αλληλεπίδραση το οποίο αποτελεί σημαντικό δείκτη για τον αλγόριθμο του Instagram.

Όσο περισσότερα κλικ και αντιδράσεις λαμβάνουν οι Ιστορίες σας, τόσο περισσότερο το Instagram θα ανεβάζει τις ιστορίες σας στο μπροστινό μέρος της ουράς!

 

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες του Instagram Tip #2: Προσθέστε μια επιπλέον ιστορία στο τέλος της ημέρας

Αυτή η δοκιμασμένη συμβουλή προέρχεται κατευθείαν από την Lindsay Ashcraft, επικεφαλής της Later για το social content.

“Η προσθήκη μιας νέας ιστορίας την ώρα 22-23, ακριβώς πριν λήξουν οι υπόλοιπες ιστορίες σας δηλαδή, δίνει σε όλες μια επιπλέον ώθηση στις προβολές”.

Δεν ξέρουμε γιατί αυτό λειτουργεί τόσο καλά, αλλά λειτουργεί, δοκιμάστε το!

 

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες του Instagram Tip #3: Μοιραστείτε Αποκλειστικό Περιεχόμενο στις Ιστορίες

Μπορεί να είναι μια πανάρχαια τακτική μάρκετινγκ, αλλά η κοινοποίηση αποκλειστικού περιεχομένου είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να αυξήσετε τις προβολές σας – ειδικά αν πρόκειται για κάτι χρήσιμο ή ενδιαφέρον για τους ακόλουθούς σας.

Για τις εταιρειες, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας αποκλειστικός 24ωρος εκπτωτικός κωδικός. Για content creators ή influencers, θα μπορούσε να είναι μια προσωπική ιστορία, ένα σεμινάριο ή μια άποψη που δεν έχετε μοιραστεί ποτέ πριν.

perissotera-views-stories

Η μικρή διάρκεια ζωής των Ιστοριών είναι ιδανική για τη δημιουργία ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος – ειδικά όταν συνδυάζεται με το caption σε μια δημοσίευση που ενθαρρύνει τους ακόλουθους να μεταβούν στις ιστορίες σας για να μάθουν περισσότερα.

 

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες του Instagram Tip #4: Αξιοποιήστε τη λειτουργία των στενών φίλων

Αυτό το ελάχιστα γνωστό hack μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις προβολές των Ιστοριών σας.

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όταν κάποιος σας προσθέτει στη λίστα των στενών φίλων του, θα βλέπετε τις ιστορίες του στο μπροστινό μέρος της ουράς με ένα φωτεινό πράσινο πλαίσιο.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο από “στενές συνδέσεις”.

Ομολογουμένως, η προσθήκη των χιλιάδων ακολούθων σας σε μια λίστα στενών φίλων δεν είναι μια βιώσιμη τακτική – αλλά είναι εξαιρετική για να διασφαλίσετε ότι οι σημαντικές πληροφορίες και οι ενημερώσεις προϊόντων φτάνουν στα πιο σημαντικά μέλη της κοινότητάς σας.

Για τις εταιρείες, αυτό θα μπορούσε να είναι μια λίστα με influencers και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Για τους influencers και τους content creators, αυτό θα μπορούσε να είναι άλλοι influencers και ακόλουθοι που αλληλεπιδρούν συχνότερα με το περιεχόμενό σας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!