Αναρωτιέστε με τι θα μοιάζει με το μέλλον του Instagram marketing;

Το 2019 βρίσκεται πολύ κοντά, και με το Instagram να αλλάζει τόσο συχνά, και μπορεί να είναι δύσκολο να προγραμματίσετε για οτιδήποτε αφορά προϋπολογισμό, πόρους ή μάθηση νέων δεξιοτήτων.

Δείτε τις 5 νέες τάσεις του Instagram Marketing και θα καταλάβετε

Τάση Instagram # 1: Κάθετο βίντεο (Verical Video)

Θυμάστε πότε ήταν κατακόρυφο βίντεο το κακό;

Εάν καταγράψατε ένα βίντεο στο τηλέφωνό σας και το δημοσιεύσατε στο Facebook, θα λάβετε ένα τόνο σχολίων λέγοντας “γυρίστε τη φωτογραφική μηχανή σας!”

Αλλά αυτό έχει αλλάξει, όχι μόνον επειδή το κατακόρυφο βίντεο τώρα αποδεκτό, αλλά είναι τώρα μια τεράστια τάση στο Instagram.

 

 

Το κάθετο βίντεο είναι παντού στο Instagram τώρα: Live Instagram, Instagram Stories και IGTV.

Όμως, καθώς το όραμα του Instagram για το μέλλον του βίντεο ωθεί προς τα εμπρός, το κάθετο βίντεο κινείται και σε άλλες πλατφόρμες: μπορείτε επίσης να φορτώσετε και να ενσωματώσετε κάθετο βίντεο στο Youtube και το Vimeo τώρα!

Σαφώς, το κατακόρυφο βίντεο δεν πάει μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε πώς να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε κάθετο βίντεο, ώστε να μπορείτε να είστε έτοιμοι για το 2019 και το μέλλον του Instagram Marketing.

Ακόμα κι αν συνεργαστείτε με μια ομάδα βίντεο, η εκμάθηση της βασικής παραγωγής βίντεο και των δεξιοτήτων επεξεργασίας θα σας βοηθήσει τώρα στην καριέρα σας στα social media.

Εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα μεγαλύτερο βίντεο σε κλιπ μικρού μεγέθους γ