Υπάρχει μία νέα επιλογή στο Instagram για τα story σας και ονομάζεται “DM Me” (ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ DM).

Η τελευταία έκδοση αυτοκόλλητων του Instagram είναι ένας νέος τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητά σας, να έχετε ουσιαστικές συνομιλίες σε απευθείας μηνύματα, να μοιράζεστε σημαντικές πληροφορίες και να συλλέγετε σχόλια.

Και με τη δυνατότητα διαχείρισης DM από την επιφάνεια εργασίας σας, η διατήρηση των απαντήσεων είναι πιο εύκολη από ποτέ!

Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός, μαζί με 5 στρατηγικές συμβουλές για τη χρήση του αυτοκόλλητου DM Me για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το αυτοκόλλητο DM Me;

Πέρυσι, 500 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν story στο Instagram και φαίνεται ότι όλο και αυξάνονται.

Από την κυκλοφορία των story το 2016, το Instagram παρουσίασε διάφορα αυτοκόλλητα – μπορείτε να κάνετε δημοσκοπήσεις, να δημιουργήσετε κουίζ, να κάνετε ερωτήσεις και πολλά άλλα – όλα με σκοπό να έχετε περισσότερη διαδραστική εμπειρία στις ιστορίες Instagram.

Είτε συλλέγετε σχόλια από την κοινότητά σας, δοκιμάζετε τις γνώσεις τους για τα προϊόντα σας, είτε απλά διασκεδάζετε και αυξάνετε την αφοσίωση, υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που ταιριάζει!

dm me sticker

Με το νέο αυτοκόλλητο DM Me, μπορείτε να ενθαρρύνετε την κοινότητά σας να σας στείλει ένα άμεσο μήνυμα και να έχει μια ουσιαστική (και ιδιωτική) συνομιλία.

Από επωνυμίες που αναζητούν σχόλια για προϊόντα, έως δημιουργούς που ελπίζουν να μάθουν από τους followers τους, το αυτοκόλλητο DM Me αποδεικνύει έναν πολύτιμο πόρο.

Δείτε πώς η @blume χρησιμοποιοεί το αυτοκόλλητο DM Me στις αναρτήσεις τους:

usage dm me sticker

Έτσι, αν είστε brand, επιχείρηση ή influencer, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το αυτοκόλλητο DM Me στην επόμενη ανάρτηση σε Instagram Story!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο DM Me του Instagram

Αρχικά, αφού ανεβάσετε μια φωτογραφία ή βίντεο στην κάμερα Instagram Story, πατήστε το κουμπί αυτοκόλλητων και θα εμφανιστεί η συλλογή αυτοκόλλητων.

Απλώς επιλέξτε την επιλογή DM Me (σημείωση: ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να τη βρείτε – υπάρχουν τόσα πολλά διαδραστικά αυτοκόλλητα τώρα!).

DM-ME-Sticker

Στη συνέχεια, θα έχετε την επιλογή να πληκτρολογήσετε κάτι – μπορεί να είναι μια ερώτηση ή μια παρότρυνση για δράση (CTA).

Το Instagram προσφέρει επίσης επιλογές για ερώτηση. Εάν πατήσετε τα ζάρια, μπορείτε να επιλέξετε από:

-Ας μιλήσουμε
-Θέλετε να μιλήσουμε;
-Πώς πάει;
-Κάντε με να γελάσω
-Αποστολή memes

Tip : Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του αυτοκόλλητου DM Me πατώντας τον χρωματικό τροχό στο πάνω μέρος της οθόνης!

instagram stories

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε το κείμενο του αυτοκόλλητου και απλώς να εμφανίσετε το αυτοκόλλητο DM Me.

Αντ ‘αυτού, γράψτε την ερώτησή σας ή το CTA χρησιμοποιώντας το εργαλείο κειμένου του Instagram, όπως θα κάνατε για άλλες δημοσιεύσεις του Instagram Stories. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε με τη γραμματοσειρά, το χρώμα και το σχεδιασμό του κειμένου σας – καθιστώντας το πιο ιδιαίτερο.