5 τρόποι για να συνδεθείτε με τους άλλους χρησιμοποιώντας ετικέτες

5 τρόποι για να συνδεθείτε με τους άλλους χρησιμοποιώντας ετικέτες

Η προσθήκη ατόμων με ετικέτα ή η αναφορά του ονόματός τους στο Instagram είναι ένας τρόπος για να συνδεθείτε με την κοινότητά σας. Τα άτομα που προσθέτετε με ετικέτα ή αναφέρετε με το όνομά τους λαμβάνουν μια σχετική ειδοποίηση, και αυτό μπορεί ενδεχομένως να τα ενθαρρύνει να συνεχίσουν να αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας.

Δείτε 5 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα στο Instagram χρησιμοποιώντας ετικέτες ή αναφέροντας το όνομά τους:

#1 Προσθέστε με ετικέτα τους πελάτες σας και αναφέρετε το όνομά τους.

Κοινοποιήστε φωτογραφίες με τους πελάτες σας να χρησιμοποιούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας, αφού ζητήσετε την άδειά τους. Μην ξεχάσετε να μάθετε το όνομα του λογαριασμού τους για να τους προσθέσετε με ετικέτα και να αναφέρετε το όνομά τους στη λεζάντα σας.

#2 Ενθαρρύνετε άλλα άτομα να σας προσθέσουν με ετικέτα στις δημοσιεύσεις τους.

Η κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σχετικά με την επιχείρησή σας από τους πελάτες δεν είναι απλώς ένα καλός τρόπος για να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο, αλλά και ένας τρόπος για να χτίσετε σταδιακά την αξιοπιστία σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το όνομα χρήστη της επιχείρησής σας στα φυσικά προϊόντα σας, όπως αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες ή ακόμη και στις τιμές των προϊόντων σας, ώστε οι άλλοι να θυμούνται να σας προσθέσουν με ετικέτα.

#3 Προσθέστε με ετικέτα άλλες επιχειρήσεις και αναφέρετε το όνομά τους.

Σκεφτείτε άλλες συμπληρωματικές επιχειρήσεις με τις οποίες μπορείτε να χτίσετε σχέσεις στο Instagram. Για παράδειγμα, αν είστε ιδιοκτήτης ενός στούντιο γιόγκα, μπορείτε να κοινοποιήσετε μια ιστορία σχετικά με στρώματα γιόγκα και να προσθέσετε με ετικέτα την εταιρεία που τα κατασκευάζει.

#4 Δημιουργήστε μια ετικέτα τοποθεσίας για την επιχείρησή σας.

Αν έχετε φυσικό κατάστημα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια τοποθεσία για την επιχείρησή σας. Για να το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός σας Instagram πρέπει να είναι συνδεδεμένος με μια Σελίδα Facebook που διαχειρίζεστε. Η Σελίδα Facebook που διαχειρίζεστε πρέπει να σχετίζεται με φυσική τοποθεσία. Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς, η τοποθεσία θα ενημερωθεί στο Instagram. Οι παλιές δημοσιεύσεις που ίσως χρησιμοποιούν μια παλιότερη ή λάθος τοποθεσία δεν θα αλλάξουν.

Αφού δημιουργήσετε μια τοποθεσία για την επιχείρησή σας, ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να προσθέτουν την τοποθεσία στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους όταν σας επισκέπτονται, ώστε οι ακόλουθοί τους να ανακαλύψουν και αυτοί την επιχείρησή σας.

#5 Μην σπαμάρετε τους άλλους με τις ετικέτες σας.

Όταν προσθέτετε άτομα με ετικέτα ή αναφέρετε τα ονόματά τους, βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία ή το βίντεο σχετίζεται πράγματι με αυτά τα άτομα. Μην προσθέτετε με ετικέτα λογαριασμούς που έχουν πολλούς ακόλουθους αν δεν έχετε αναπτύξει μια σχέση μαζί τους.

 

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!