6 τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο website σας μέσω Instagram

6 τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο website σας μέσω Instagram

Η αύξηση της επισκεψιμότητας του website σας μέσω σου Instagram είναι μια από τις καλύτερες τακτικές μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Με τη σωστή στρατηγική, μπορείτε να στείλετε κλικ στο website σας, στα προϊόντα σας ή στις τελευταίες αναρτήσεις σας.

Μοιραζόμαστε έξι τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας από το Instagram, παρακάτω:

Tip #1: Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο στο Bio για να δημιουργήσετε μια μίνι σελίδα προορισμού για το προφίλ σας

Ο σύνδεσμος στο Bio σας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προωθήσετε τους ακόλουθούς σας στην ιστοσελίδα που επιθυμείτε!

Είναι διαθέσιμος σε όλους, ανεξαρτήτως του αριθμού των ακολούθων, και μπορεί να αποτελέσει ένα one-stop-shop για την αποστολή ακολούθων σε μια ιστοσελίδα ή ένα βίντεο στο YouTube.

link-in-bio-tips

Για να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο “link in bio” που σας επιτρέπει να μοιράζεστε πολλαπλούς συνδέσμους από μία σελίδα.

Με το link-tube από την GiveIT, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμόσιμη σελίδα προορισμού με τους σημαντικούς συνδέσμους σας.

Όταν οι ακόλουθοί σας κάνουν κλικ στο σύνδεσμο στο Bio σας, θα μπορούν να πατήσουν οποιοδήποτε επιλογή και να οδηγηθούν απευθείας στους συνδέσμους που έχετε προσθέσει.

Και το καλύτερο; Το link-tube είναι δωρεάν!

Tip #2: Χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητα συνδέσμου στις Ιστορίες

Τα αυτοκόλλητα συνδέσμου στις Ιστορίες αποτελούν μια σημαντική τακτική όσον αφορά την προώθηση της επισκεψιμότητας.

Αν έχετε λογαριασμό Business ή Creator, μπορείτε να μοιράζεστε συνδέσμους απευθείας από τις ιστορίες σας στο Instagram.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενο ή τα προϊόντα σας και να τα δούν περισσότεροι εν δυνάμη πελάτες!

Δείτε πώς στο mini_a_jewellery χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα συνδέσμων για να κατευθύνουν τους ακόλουθούς στη σελίδα των προϊόντων τους:

mini-a-linksticker

Tip #3: Ομαδοποιήστε τις Ιστορίες με τα περισσότερα κλικς σε ένα Highlight στο προφίλ σας

Οι Ιστορίες μπορεί να εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, αλλά με μια αποτελεσματική στρατηγική, μπορεί να παραμείνει στο προφίλ σας για πάντα.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των Ιστοριών σας, δίνοντάς τους μεγαλύτερη προβολή.

Tip #4: Συνεργαστείτε με Influencers (και ζητήστε τους να χρησιμοποιήσουν αυτοκόλλητα συνδέσμου στις ιστορίες ή έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό τους)

Αυτός ο τρόπος σας παρέχει την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα και το Brand σας σε ένα νέο και σχετικό κοινο μέσα από έναν πιο άμεσο και αληθινό τρόπο.

Για παράδειγμα, δείτε πώς η εταιρεία FarFetch ενώνει τις δυνάμεις της με τη δημιουργό περιεχομένου Lillian Ahenkan για να προωθήσει μια σελίδα προϊόντος χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο συνδέσμου:

giveit-ar

Tip #5: Δημιουργήστε κατάστημα στο Instagram

Με τη λειτουργία αυτή, οι εταιρείες μπορούν να επιμεληθούν μια λίστα με προϊόντα πρός πώληση, τα οποία είναι άμεσα προσβάσιμα μέσω του κουμπιού “Προβολή καταστήματος” στο προφίλ τους στο Instagram.

give1

Και ακόμα καλύτερα – τα προφίλ κατάστημα στο Instagram μπορούν επίσης να εμφανίζονται στην καρτέλα Instagram Shop, καθιστώντας τα προϊόντα τους ακόμα πιο ευδιάκριτα από τους χρήστες της εφαρμογής:

give2

Tip #6: Επενδύστε σε διαφημίσεις στο Instagram

Αν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα μέσω του Instagram, δημιουργήστε μια διαφήμιση.

Οι διαφημίσεις στο Instagram είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να προσεγγίσετε περισσότερους χρήστες και, με τη σωστή στρατηγική, μπορούν να αποτελέσουν τεράστιο πλεονέκτημα για την εταιρεία σας.

linksonlinstagram

Με τα κατάλληλα εργαλεία και τη σωστή στρατηγική, το Instagram μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό εργαλείο για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.

Το πρώτο (και ευκολότερο) βήμα είναι να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο Bio σας στο Instagram.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το link-tube, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία – δημιουργήστε μια σελίδα με όλους τους σημαντικούς συνδέσμους σας, πλήρως προσαρμόσιμη για το bio σας μέσα σε λίγα λεπτά!

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio