Ανακοινώθηκε το “Meta Verified” για Facebook και Instagram

Ανακοινώθηκε το “Meta Verified” για Facebook και Instagram

Η Μeta τεστάρει την προσφορά συνδρομής σε Facebook και Instagram προκειμένου οι χρήστες να αποκτούν το μπλε τικ της επαλήθευσης λογαριασμού (Meta Verified). Η τιμή θα είναι 11,99 $ το μήνα στον ιστό και 14,99 $ το μήνα στο κινητό.

O διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι ένας λογαριασμός “Meta Verified” θα δώσει στους χρήστες ένα επαληθευμένο σήμα, αυξημένη ορατότητα στις πλατφόρμες, προτεραιότητα υποστήριξης πελατών και πολλά άλλα. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα και θα φτάσει σε περισσότερες χώρες «σύντομα».

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε να διαθέτουμε το Meta Verified — μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας με ένα κρατικό αναγνωριστικό, να αποκτήσετε ένα μπλε σήμα, να λάβετε επιπλέον προστασία πλαστοπροσωπίας έναντι λογαριασμών που ισχυρίζονται ότι είστε εσείς και να έχετε άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών. Αυτή η νέα δυνατότητα έχει να κάνει με την αύξηση της αυθεντικότητας και της ασφάλειας στις υπηρεσίες μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις δραστηριότητας, να είναι άνω των 18 ετών και να υποβάλουν μια κρατική ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομα και τη φωτογραφία που έχετε στο Facebook ή το Instagram. Είναι δηλαδή αντίστοιχο του Twitter Blue που έφερε ο Elon Musk στην πλατφόρμα με 8 δολάρια το μήνα.

Επιπλέον, οι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία θα λάβουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα για τις ιστορίες και τα Reels τους και θα λάβουν 100 δωρεάν αστέρια το μήνα ή το ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να προσφέρουν στους δημιουργούς στο Facebook.

Η Meta σημειώνει ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν ακόμη να υποβάλουν αίτηση για σήμα Meta Verified και ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα προφίλ, το όνομα χρήστη, τα γενέθλια ή τη φωτογραφία προφίλ σας χωρίς να περάσετε ξανά από τη διαδικασία επαλήθευσης.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio