Αυτή είναι η εφαρμογή iPhone με τις περισσότερες λήψεις του 2020

Αυτή είναι η εφαρμογή iPhone με τις περισσότερες λήψεις του 2020

Χρόνο με το χρόνο, οι ίδιες παλιές εφαρμογές κοινωνικών μέσων έχουν κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στην ετήσια λίστα των περισσότερων εφαρμογών που έχουν ληφθεί από την Apple. Όχι όμως φέτος!Η εφαρμογής με τις περισσότερες λήψεις για το 2020 στις ΗΠΑ ήταν … η ZOOM Cloud Meetings! Μία πραγματικά αστρονομική άνοδος που δείχνει πόσο διαφορετικό ήταν το 2020 από τα προηγούμενα χρόνια χάρη στην πανδημία. Το Zoom δεν μπήκε καν στο διάγραμμα της Apple για τις 20 πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές πέρυσι.

Υπήρχαν και άλλοι ανασχηματισμοί και εκπλήξεις. Η δεύτερη εφαρμογή με τη μεγαλύτερη λήψη ήταν το TikTok και η τρίτη ήταν η νεοεισερχόμενη Disney freaking Plus. Το μόνο που ήθελε να κάνει το 2020 ήταν να συνδεθεί με φίλους και να δει πρωτότυπο περιεχόμενο.

Η Apple δεν μοιράζεται τον αριθμό των λήψεων των κορυφαίων εφαρμογών της, μόνο τις σχετικές κατατάξεις. Αυτή είναι η πλήρης λίστα.

Κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές iPhone

  1. ZOOM Cloud Meetings
  2. TikTok
  3. Disney+
  4. YouTube
  5. Instagram
  6. Facebook
  7. Snapchat
  8. Messenger
  9. Gmail
  10. Cash App

 

Οι κορυφαίες λήψεις στην κατηγορία εφαρμογών επί πληρωμή ήταν η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών TouchRetouch, η εφαρμογή σχεδίασης Procreate Pocket και η εφαρμογή καιρού Dark Sky που αποκτήθηκε από την Apple. Τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια ήταν το Among Us και το Call of Duty: Mobile, ενώ τα κορυφαία παιχνίδια με πληρωμή ήταν το Minecraft και το παιχνίδι προσομοίωσης πανδημίας Plague, Inc. Το Zoom ήταν επίσης η δωρεάν εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις για iPad.

Η συνολική δημοτικότητα του Zoom δεν αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη κοινωνικής δικτύωσης από απόσταση και εργασίας από το σπίτι λόγω πανδημίας. Από τα τέλη Φεβρουαρίου – όταν η πανδημία μόλις ξεκίνησε στις ΗΠΑ – το Zoom είπε ότι είχε ήδη προσθέσει περισσότερους χρήστες τους δύο πρώτους μήνες του 2020 από ό, τι το 2019. Αυτή η ανάπτυξη έφτασε στο αποκορύφωμά του τον Απρίλιο, με 300 εκατομμύρια συμμετέχοντες στις συναντήσεις κάθε μέρα. Ενώ το Zoom δεν έχει κοινοποιήσει στατιστικά στοιχεία χρήστη τελευταία, τα έσοδα και ο αριθμός των πληρωμένων χρηστών συνέχισαν να αυξάνονται.

Η υπόλοιπη δωρεάν λίστα εφαρμογών iPhone φαίνεται πιο οικεία. Το Facebook κατέλαβε και πάλι τρεις θέσεις από τις 10 κορυφαίες, με το Facebook, το Instagram και το Messenger. Το YouTube, το Snapchat και το Gmail έχουν επίσης μείνει στη θέση τους, τα τελευταία χρόνια.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio