Αυτό το δωρεάν online εργαλείο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε αντικείμενα από εικόνες

Αυτό το δωρεάν online εργαλείο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε αντικείμενα από εικόνες

Εάν οι δεξιότητές σας στο Photoshop δεν είναι τέλειες, δοκιμάστε το Cleanup.pictures

Χρειάστηκε ποτέ να αφαιρέσετε γρήγορα κάτι ή κάποιον από μια εικόνα;

Ίσως είναι ο άγνωστος που πέρασε μπροστά από την κάμερα στην οικογενειακή σας φωτογραφία ή το σταντ που κρατάει την τελευταία σας εργασία για το σχολείο; Όποια κι αν είναι η δουλειά, αν δεν έχετε τον χρόνο ή τις δεξιότητες στο Photoshop που απαιτούνται για να επεξεργαστείτε το πράγμα μόνοι σας, γιατί να μην δοκιμάσετε το Cleanup.pictures — ένα εύχρηστο online εργαλείο που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται στη διεύθυνση URL.

Απλώς ανεβάστε την εικόνα σας, ζωγραφίστε το αντικείμενο που θέλετε να αφαιρέσετε με το εργαλείο πινέλου και έτοιμο: νέα εικόνα. Τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα των επαγγελματιών, ειδικά αν η εικόνα είναι ιδιαίτερα “γεμάτη” ή πολύπλοκη, αλλά είναι εκπληκτικά καλά. Το εργαλείο είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να παίζετε. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών:

cleanip-pictures-example1 cleanip-pictures-example1

cleanip-pictures-example2 cleanip-pictures-example2

cleanip-pictures-example3 cleanip-pictures-example3

cleanip-pictures-example4 cleanip-pictures-example4

Το Cleanup.pictures φαίνεται να είναι από την ίδια ομάδα που έφτιαξε μια διασκεδαστική επίδειξη επαυξημένης πραγματικότητας που σας επιτρέπει να “αντιγράψετε και να επικολλήσετε” τον πραγματικό κόσμο και είναι ανοιχτού κώδικα (μπορείτε να βρείτε τον υποκείμενο κώδικα εδώ). Προφανώς, εργαλεία αυτού του είδους είναι από καιρό διαθέσιμα, που χρονολογούνται τουλάχιστον από την κυκλοφορία του εργαλείου Clone Stamp του Photoshop, αλλά η ποιότητα αυτών των αυτοματοποιημένων προγραμμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Τα συστήματα μηχανικής μάθησης δεν είναι πλέον καλύτερα μόνο στο πρόβλημα της τμηματοποίησης (σημείωση των διαχωρισμών μεταξύ ενός αντικειμένου και του φόντου), αλλά και στο να ζωγραφίζουν ή να συμπληρώνουν το νέο περιεχόμενο. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Google κυκλοφόρησε τα νέα εργαλεία Pixel 6 με την ίδια λειτουργία “Magic Eraser”, αλλά το Cleanup.pictures δείχνει πώς αυτή η δυνατότητα έχει γίνει εμπόρευμα.

Νομίζω ότι η αγαπημένη μου χρήση αυτού του εργαλείου, ωστόσο, είναι αυτή η φανταστική σειρά εικόνων που αφαιρούν τους ανθρώπους από τους πίνακες του Edward Hopper:

 

Εικόνες: later.com

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio