Διαφημίσεις και στα αποτελέσματα αναζήτησης του Instagram

Διαφημίσεις και στα αποτελέσματα αναζήτησης του Instagram

Διαφημίσεις σε νέα σημεία θα εμφανίζει το Instagram με σκοπό να προσφέρει στις επιχειρήσεις περισσότερους τρόπους να τις ανακαλύψουν. Μία από αυτές τις πειραματικές τοποθετήσεις διαφημίσεων είναι στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση για έναν συγκεκριμένο όρο στην εφαρμογή, οι αναρτήσεις με την επισήμανση “με χορηγία” θα εμφανίζονται στη ροή στην οποία μπορείτε να μετακινηθείτε όταν πατήσετε σε οποιοδήποτε από τα πραγματικά αποτελέσματα. Στην ανακοίνωσή του, το Instagram είπε ότι σχεδιάζει να διαθέσει την τοποθέτηση σε παγκόσμιο επίπεδο τους επόμενους μήνες.

Η πλατφόρμα πραγματοποίησε παράλληλα συνεργασίες με ορισμένες επωνυμίες για να δοκιμάσει μια λειτουργία που θα έδινε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να σας υπενθυμίζουν ή να σας ειδοποιούν για μελλοντικές εκδηλώσεις ή κυκλοφορίες.

Όταν επιλέγετε τις “διαφημίσεις υπενθύμισης” της εφαρμογής για ένα συγκεκριμένο συμβάν, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το Instagram μία ημέρα πριν, 15 λεπτά πριν και όταν ξεκινήσει η εκδήλωση. Αυτές οι υπενθυμίσεις θα λειτουργούν όπως κάθε άλλη ειδοποίηση Instagram και θα εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος.

Οι διαφημίσεις και η προώθησή τους έχουν στόχο να αυξήσουν τα κέρδη, μετά την συρρίκνωσή τους για πρώτη φορά το 2022. Οι πρώτες μαζικές απολύσεις σημειώθηκαν τον Νοέμβριο και αφορούσαν 11.000 εργαζομένους. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής της εταιρείας Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι η Meta απολύει άλλους 10.000 εργαζομένους και θα αναδιαρθρώσει τα τμήματα της τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!