Φωτογράφιση για eshop, ιστοσελίδα

Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop και χώρου, προσωπικού για την ιστοσελίδα σας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Φωτογράφιση προϊόντων
φωτογράφιση για eshop

Φωτογράφιση προϊόντων για eshop-ιστοσελίδα.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων σας όχι μόνο αποκαλύπτουν την ποιότητα του προϊόντος σας, αλλά χρησιμεύουν ως παράθυρα στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, δημιουργώντας 2 πολύ σημαντικά πράγματα:

1. Διαφάνεια

2. Εμπιστοσύνη

Όταν οι καταναλωτές βλέπουν μια σελίδα προϊόντων, αναζητούν απόδειξη ποιότητας και αξίας. Οι εικόνες διαμορφώνουν την πρώτη τους εντύπωση, δημιουργώντας ένα κρίσιμο σημείο για το αν θα συνεχίσουν την περιήγηση και τελικά θα πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Η φωτογράφηση προϊόντων αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαφήμισης της εταιρίας σας και του e-shop σας για επιτυχημένες διαδικτυακές διαφημίσεις ειδικά κατά την πώληση προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή.

Φωτογράφιση χώρου/ υπηρεσιών για ιστοσελίδα.

Η φωτογράφιση χώρων και υπηρεσιών δεν είναι μια απλή εργασία.

Οι φωτογραφίες που περιγράφουν την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες σας οφείλουν να δημιουργούν στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας και υποψήφιο πελάτη σας, μια εικόνα ιδιαίτερα θετική, που θα συμβάλει δραστικά και θα σας ξεχωρίζει σαφώς από τον ανταγωνισμό, στην σύντομη άλλα κρίσιμη διαδικασία επιλογής του.

Μια πραγματικά εξειδικευμένη επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διαφήμισης της επιχείρησής σας του χώρου σας και των υπηρεσιών σας, ένα αποτελεσματικό εργαλείο προσέγγισης Νέων Πελατών!

φωτογραφιση για ιστοσελιδα

Μικρό δείγμα φωτογραφήσεων προϊόντων για E-shop

Μικρό δείγμα φωτογραφήσεων για Ιστοσελίδα

Μικρό δείγμα φωτογραφήσεων για Χώρους

 Χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες τεχνικές για την προβολή προϊόντων με ελκυστικό τρόπο, δελεάζοντας τους πιθανούς αγοραστές να αγοράσουν συγκεκριμένα προϊόντα.

0
Team Members
0
Days of Production
0
Cups of Coffee
0
Current Downloads
φωτογράφιση προιοντων για eshop

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι εικόνων που πρέπει να χρησιμοποιούνται στη σελίδα του e-shop σας :

1. Καθαρό, λευκό φόντο, εικόνες μόνο για προϊόντα. Αυτές πρέπει να περιλαμβάνουν το επιλεγμένο προϊόν σας και μια ποικιλία εικόνων που προβάλλουν το προϊόν σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Συνήθως φωτογραφίζονται σε λευκό φόντο, βοηθώντας στη δημιουργία μιας συνεπούς εμφάνισης σε όλη τη σειρά προϊόντων σας.

   2. Φωτογραφίες σε περιβάλλον ή τρόπου ζωής που δείχνουν ότι το προϊόν σας χρησιμοποιείται στο προβλεπόμενο περιβάλλον του ή παράλληλα με τα συμπληρωματικά προϊόντα.

φωτογραφιση για ιστοσελιδα

Όλα σε μια εικόνα – ποιότητα, θέμα, θέμα χρώματος και επεξεργασία – θα πρέπει να μιλούν με μια ομοιόμορφη φωνή που αντηχεί στο κοινό σας.
Εμείς προσφέρουμε πλήρες σύνολο υπηρεσιών φωτογράφισης για το e-shop σας.

φωτογραφιση για ιστοσελιδα