Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Ημέρες Καριέρας έγιναν Digital από το Kariera.gr

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Ημέρες Καριέρας έγιναν Digital από το Kariera.gr

Το μεγαλύτερο event για την απασχόληση πραγματοποιήθηκε σε πλήρως ψηφιακό περιβάλλον. “Ανοιχτοί” στο remote working 9 στους 10 υποψηφίους για δουλειά

5.000+ υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα διεξήγαγαν 47.543 online συνεντεύξεις εργασίας στις Ημέρες Καριέρας Digital, που διοργάνωσε το kariera.gr, με πάνω από 50 εργοδότες.

Οι Ημέρες Καριέρας Digital σε νούμερα:

5.000+ υποψήφιοι εργαζόμενοι

30.122 αιτήσεις εργασίας
47.543 online συνεντεύξεις εργασίας

60.000 μηνύματα μεταξύ υποψηφίων και εργοδοτών
250+ recruiters
50+ εταιρείες
305.000 προβολές στα 40+ live webinars και ομιλίες που μεταδόθηκαν μέσω YouTube και Facebook

55 καλεσμένοι ομιλητές
24+ ώρες συνολικού περιεχομένου με πολύτιμη γνώση και συμβουλές για την διαχείριση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, θέματα βιογραφικού, την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων, το learnability καθώς και τις ευκαιρίες για reskilling.

Παρά τους έντονους κλυδωνισμούς που δέχεται η αγορά εργασίας, παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας λόγω Covid-19, τo kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την απασχόληση στην Ελλάδα, διοργάνωσε το μεγαλύτερο event για την εργασία, τις Ημέρες Καριέρας Digital, στις 17 Οκτωβρίου, 6 και 7 Νοεμβρίου 2020 σε πλήρως ψηφιακό περιβάλλον.

“Στόχος της μεγαλύτερης ψηφιακής πρωτοβουλίας που έχει λάβει ποτέ χώρα στην Ελλάδα για την απασχόληση ήταν η αξιοποίηση της τεχνολογίας ώστε να έρθουν σε επαφή, με έναν καινοτόμο αλλά και ασφαλή τρόπο, υποψήφιοι και εργοδότες” δήλωσε ο κος. Θεόφιλος Βασιλειάδης, ιδρυτής και πρόεδρος του kariera.gr.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων για τις θέσεις εργασίας ήταν τόσο τα digital skills όσο και η δυνατότητα για remote working. H πλατφόρμα του event α. αντιστοιχούσε τον κατάλληλο άνθρωπο στις σχετικές θέσεις εργασίας και β. προσέφερε τη δυνατότητα στις εταιρείες να προχωρήσουν σε τηλεφωνική επικοινωνία ή βίντεο κλήση, με όσους υποψηφίους ξεχώριζαν.

Μεγάλος Χορηγός στις Ημέρες Καριέρας Digital ήταν η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

H κα Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας & Κύπρου, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε ότι: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά δώσαμε το παρόν στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας όπως οι Ημέρες Καριέρας Digital. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Kariera.gr για την διοργάνωση και όλους τους νέους/νέες που μας επισκέφτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους, να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία, τους ανθρώπους και τα προγράμματά μας, αλλά και το μοναδικό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και να συμβάλλουμε στην προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας.”

Χορηγοί στις Ημέρες Καριέρας Digital ήταν οι εταιρείες Teleperformance Greece, ΑΒ Βασιλόπουλος και Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ.

Η Teleperformance Greece δήλωσε ότι: «Ακόμα και σήμερα, σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται. H Teleperformance Greece στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες, όπως τις “Ημέρες Καριέρας Digital”, που μας φέρνουν πιο κοντά -έστω και από απόσταση- εξασφαλίζοντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για όλους»

H AB Βασιλόπουλος δήλωσε ότι: “Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συμμετοχή μας στη διοργάνωση των Ημερών Καριέρας, για ακόμα μία χρονιά! Μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό και συμβάλλει έμπρακτα στην προώθηση της απασχόλησης στην Ελλάδα. Μας δόθηκε μια σημαντική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με υποψηφίους που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, αλλά και για όσους φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους δεξιότητες!”

Ο κ. Τάσος Τσουμάνης, People Head, Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ δήλωσε πως: “Ήταν χαρά της Plaisio Talent Team να συναντήσει digitally όλους όσους ήθελαν να γνωρίσουν την ομάδα μας στις Ημέρες Καριέρας Digital 2020. Γίναμε #plaisionected και εξερευνήσαμε ευκαιρίες καριέρας μαζί τους. Ανυπομονούμε να δούμε πολλούς να κάνουν το επόμενο βήμα στο Retail, χτίζοντας την Καριέρα τους στο ΠΛΑΙΣΙΟ!’’

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με 50+ ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, όπως: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΓΕΤ Ηρακλής – LAFARGE, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Εθνική Τράπεζα, ΕΛΑΪΣ – Unilever, EΟΠΠΕΠ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Μύλοι Λούλη, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος Σαράντη, Όμιλος Σφακιανάκη, ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, ΟΠΑΠ, Παπαστράτος, Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ, ADAC Service Hellas Single Member S.A., Alba Graduate Business School, Befon, Boehringer Ingelheim, British American Tobacco, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Coding School, Deutsche Bahn, Dialog Semiconductor, doValue Greece, EFA GROUP, Estée Lauder, Eurocatering, ΕΥ, Hemmersbach, Henkel, Hiring Solutions | kariera.gr, Imerys, INTERSPORT, JTI, JDE, JYSK, KONE, Korres, Leroy Merlin, Lidl Hellas, Mazars, METRO AEBE, PeopleCert, PwC, SARKK ΑΒΕΕ, Space Hellas, Teleperformance Greece, WATT+VOLT, Webhelp, WIND.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσέφεραν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας Digital που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio