Η εταιρία για την οποία πλήρωσε η Logitech 89 εκατ. δολάρια

Η εταιρία για την οποία πλήρωσε η Logitech 89 εκατ. δολάρια

Τι θα δώσει η Streamlabs στον κολοσσό των περιφερειακών;

Η Logitech συμφώνησε να εξαγοράσει τη Streamlabs, η οποία έχει τη δημοφιλή live streaming εφαρμογή Streamlabs OBS, για 89 εκατ. δολάρια.

Αυτή η παντρειά μοιάζει πολύ φυσική για μια εταιρία όπως η Logitech που ειδικεύεται στα gaming περιφερειακά και τον streaming εξοπλισμό.

Η Streamlabs OBS παρέχει ήδη βοηθητικές υπηρεσίες στους χρήστες για να στήσουν τα δικά τους κανάλια, να παρακολουθούν τα πάντα, να απαντούν στα chats και άλλα πολλά.

Η Logitech, από την άλλη, φτιάχνει δημοφιλή gaming και streaming περιφερειακά, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και webcams. Και κατέχει επίσης και την Blue Microphones, μια σταθερή επιλογή των streamers για μικρόφωνο.

Κι έτσι έμοιαζε απόλυτο ταιριαστό να αγοράσει και τη Streamlabs, βάζοντας το τελευταίο ίσως κομμάτι στο παζλ του streaming. Η ίδια εξάλλου η Streamlabs κοκορεύεται στην ιστοσελίδα της πως το 70% των χρηστών του Twitch χρησιμοποιούν τις δικές της υπηρεσίες, πάνω από 15 εκατ. gamers δηλαδή.

Το Twitch, βλέποντας προφανώς τον ανταγωνισμό να αυξάνεται, έφτιαξε το Twitch Studio, μια πλατφόρμα που κάνει ό,τι και το Streamlabs OBS, μόνο που το κάνει με πιθο χοντροκομμένο τρόπο…

Πηγή

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio