Η Harley-Davidson κυκλοφορεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ώστε να μπορείτε να πείτε ότι οδηγείτε Harley

Η Harley-Davidson κυκλοφορεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ώστε να μπορείτε να πείτε ότι οδηγείτε Harley

Στις 16 Νοεμβρίου, ο Harley-Davidson αποκαλύπτει το νεότερο ποδήλατό του: ένα πραγματικό ποδήλατο.Το Serial 1 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο που θα το ακολουθήσει μια νέα σειρά προϊόντων από τον αμερικανικό κατασκευαστή μοτοσικλετών. Η Harley-Davidson παρουσίασε την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσικλέτα, το LiveWire, πέρυσι, αλλά εμφανίστηκαν γρήγορα τα προβλήματα στην παραγωγή (με την μπαταρία).

Η εταιρεία δεν μοιράζεται πολλά για τις δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας ή ακόμη και την τιμή της, αλλά ένας εκπρόσωπος έγραψε σε ένα email ότι προορίζεται για λάτρεις των μοτοσικλετών. Θα είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, που σημαίνει ότι όταν πατάτε τον ηλεκτρικό κινητήρα, μια μπαταρία θα παρέχει κάποια επιπλέον ισχύ για τη βόλτα σας.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα, το Serial 1 θα έχει έναν μεσαίο κινητήρα, εσωτερικά καλώδια θραύσης για να του δώσει καθαρή εμφάνιση και φωτισμό για νυχτερινή οδήγηση.

Ο σχεδιασμός, με τους λευκούς τροχούς και το τιμόνι vintage vibe, εμπνέεται από την πρώτη μοτοσικλέτα του Harley-Davidson το 1903.

It's still a Harley.

Old-school vibes.

Δεν μπορείτε να προπαραγγείλετε το ποδήλατο ακόμα. Έως τις 16 Νοεμβρίου θα μάθουμε περισσότερα για το νεότερο ηλεκτρικό όχημα του Harley.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio