Η Huawei θα λανσάρει νέο πτυσσόμενο κινητό τον Φεβρουάριο

Η Huawei θα λανσάρει νέο πτυσσόμενο κινητό τον Φεβρουάριο

Η Huawei πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο πτυσσόμενο smartphone της.
Η εταιρεία ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Weibo (μέσω Android Central) ότι το Huawei Mate X2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση στην Κίνα.

Δεν κοινοποιήθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, αν και μια εικόνα teaser υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα έχει απρόσκοπτη οθόνη, χωρίς την ορατή πτυχή που υπάρχει σε μερικά άλλα αναδιπλούμενα μοντέλα.

kataskevi eshop

Φαίνεται επίσης ότι το νέο τηλέφωνο θα έχει εσωτερικό σχεδιασμό, παρόμοιο με το Galaxy Z Fold 2 της Samsung και το αντίθετο από τον προκάτοχό του, το Mate XS, το οποίο διπλώνει προς τα έξω.

Το Android Central έχει μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις φημολογούμενες προδιαγραφές, όπως η κύρια οθόνη 8,01 ιντσών, η δευτερεύουσα οθόνη 6,45 ιντσών και το chipset Kirin 9000 της Huawei. Θα συνοδεύεται από τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 50 megapixel, κάμερα selfie 16 megapixel, μπαταρία 4.400 mAh και γρήγορη φόρτιση.

Το πρόβλημα με τα τηλέφωνα Huawei αυτές τις μέρες είναι ότι δεν συνοδεύονται από εφαρμογές Android ή Google λόγω της απαγόρευσης εμπορικών συναλλαγών στις ΗΠΑ, γεγονός που τα καθιστά ελάχιστα χρησιμοποιήσιμα για άτομα εκτός Κίνας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio