Το Instagram τεστάρει κάθετη κύλιση στα Stories

Το Instagram τεστάρει κάθετη κύλιση στα Stories

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ξεκίνησε να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν Stories σε κάθετη κύλιση, όπως ακριβώς συμβαίνει στην πλατφόρμα του TikTok.

Τα Stories του Instagram αφορούν φωτογραφίες ή videos διάρκειας έως και 10 δευτερολέπτων και οι χρήστες μπορούν να αντιδρούν με βάση 6 διαφορετικά emojis στο περιεχόμενο της αρεσκείας τους. Παράλληλα, μπορούν να προσθέσουν στο Story τους ένα GIF, μία ετικέτα, φίλτρα και πολλά άλλα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Η νοοτροπία των Stories έγκειται στην πληροφόρηση των ακολούθων ενός χρήστη σχετικά με το τι κάνει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μέχρι πρότινος, η εναλλαγή από Story σε Story πραγματοποιούταν είτε σύροντας το δάχτυλο προς το επόμενο ή πατώντας την οθόνη όπου σας μεταφέρει απευθείας στην προβολή του επόμενου.

Η πιθανότητα να καθιερωθεί η προβολή των Stories με κάθετη κύλιση θα μπορούσε να θεωρηθεί σημαντική διευκόλυνση για τους χρήστες. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη νέα λειτουργία, αλλά γνωρίζουμε ότι η δοκιμή έχει ξεκινήσει σε χώρες, όπως η Τουρκία.

Πηγή: https://www.techgear.gr/instagram-dokimes-gia-katheti-kylisi-ton-stories-opos-to-tiktok-32284

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!