Instagram Marketing2023-12-08T09:31:45+02:00

Instagram Marketing

Προώθηση Instagram. Αποκτήστε πραγματικούς και στοχευμένους followers.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
instagram marketing ελλαδα

Instagram Marketing / Προώθηση Instagram

Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι θα κάνατε εσείς με το χέρι για να προωθήσετε τον λογαριασμό σας, ξοδεύοντας ώρες στο Instagram

Καθημερινά ψάχνετε για το κοινό σας (πιθανούς πελάτες σας) και τους ακολουθείτε, πραγματοποιείτε likes και σχόλια στο περιεχόμενό τους. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως θα σας εξυπηρετούσε μία υπηρεσία που θα σας επέτρεπε να κάνετε όλα αυτά χωρίς καθόλου προσπάθεια.  Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφήσετε το Instagram Marketing της εταιρίας σας στους ειδικούς της Give IT και να δείτε το κοινό του λογαριασμού σας να αυξάνετε από πραγματικούς και στοχευμένους (πιθανούς πελάτες) followers !

Δείτε στα παρακάτω video δείγμα από τη δουλειά μας

Δείτε ακριβώς τις υπηρεσίες μας

προώθηση Instagram

Auto – Follow

Η υπηρεσία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να ακολουθείτε καθημερινά χρήστες του Instagram που συνδέονται άμεσα με την επιχείρηση ή τη παροχή υπηρεσιών σας. Λέγοντας άμεσα εννοούμε ότι οι χρήστες αυτοί είτε εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το αντικείμενο σας κατ΄ εξακολούθηση είτε έχουν δήλωση την παρουσία κοντά στην επιχείρηση σας τη δεδομένη στιγμή. Επιτυγχάνοντας έτσι τη συνεχή ακολούθηση του λογαριασμού σας από ενδιαφερόμενους χρήστες.

προώθηση Instagram

Auto – Like

Στην υπηρεσία Like επιλέγουμε ορισμένες ετικέτες (#hashtags) που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το αντικείμενο σας και πατάμε like στις φωτογραφίες-βίντεο οι οποίες έχουν αυτές τις ετικέτες. Με αυτό το τρόπο ο λογαριασμός σας γίνεται ακόμα πιο αναγνωρίσιμος και συγκεντρώνει ακόμα περισσότερους ακόλουθους (followers) και likes στις φωτογραφίες του. Εννοείται πως το εγχείρημα αυτό συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειαστεί η συμμετοχή σας.

προώθηση Instagram

Auto – Comment

Η υπηρεσία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα, μετά από την επιλογή ορισμένων ετικετών (#hashtags) που είναι συνδεδεμένες με το αντικείμενο σας, να πραγματοποιείτε ένα σχόλιο (comment) στις φωτογραφίες-βίντεο, που στη περιγραφή τους εμπεριέχονται οι ετικέτες αυτές. Έτσι ο λογαριασμός σας θα γίνεται ακόμα πιο αναγνωρίσιμος, θα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερους ακόλουθους (followers) και θα καθιστά ακόμα πιο δημοφιλείς τις φωτογραφίες σας. Εννοείται πως το εγχείρημα αυτό συμβαίνει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας από τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειαστεί η συμμετοχή σας.

προώθηση Instagram

Auto – Unfollow

Η υπηρεσία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να καθαρίσετε τον λογαριασμό σας από όσους ακολουθείτε και δεν σας ακολουθούν. Έτσι θα επιτύχετε μια ισορροπία σε αριθμό χρηστών που ακολουθείτε και σας ακολουθούν δίνοντας στο προφίλ σας μία σωστή παρουσία.

Ενδιαφέρεστε;

Συχνές ερωτήσεις – FAQ

Τα #hashtags είναι σημαντικά;2018-01-05T13:09:29+02:00

Τα hashtags είναι αρκετά βαθιά στο DNA του Instagram, καθώς είναι ο τρόπος με τον οποίο βρίσκουμε φωτογραφίες μέσα στην εφαρμογή. Πριν την ανάρτηση μιας εικόνας, κάντε μια έρευνα και δείτε ποια hashtags οδηγούν σε φωτογραφίες παρόμοιες με αυτήν που θέλετε να δημοσιεύσετε.

Τι να αναφέρω στο ΒΙΟ του προφίλ μου;2018-01-05T12:58:15+02:00

Πολύ σημαντικό είναι να συμπληρώσετε σωστά το “Bio” section του προφίλ σας. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι πως όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με σας, θα έχουν τα σωστά στοιχεία για να το κάνουν. Αυτό το μέρος της εφαρμογής είναι και το μοναδικό που μπορεί να έχει link, άρα επιλέξτε το με τα σωστά κριτήρια.

Τι φωτογραφίες πρέπει να χρησιμοποιώ;2018-01-05T12:55:06+02:00

Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι δεδομένο πως πρέπει να είναι πολύ υψηλή. Γενικά τα στατιστικά δείχνουν πως οι ωραίες φωτογραφίες αποδίδουν καλύτερα (πολύ φυσιολογικό!), άρα αφήστε πίσω τις θολές και κουνημένες λήψεις.

Πόσα auto likes θα γίνονται από το προφίλ μου τη μέρα;2018-01-05T13:21:12+02:00

Το προφίλ σας θα είναι προγραμματισμένο να κάνει 300-500 ανά ημέρα ή 9.000 με 15000 το μήνα

Πόσους followers θα κερδίζει το προφίλ μου το μήνα;2018-01-05T13:24:51+02:00

Με την υπηρεσία Auto-Follow το προφίλ σας θα ανεβαίνει από 800 έως 1.200 στοχευμένους, πραγματικούς followers κάθε μήνα

Πόσα auto comments θα γίνονται από το προφίλ μου τη μέρα;2018-01-05T13:22:39+02:00

Το προφίλ σας θα κάνει 150 με 200 comments την ημέρα

Ποιες ώρες να δημοσιεύω;2018-01-05T13:18:07+02:00

Δώστε προσοχή και καταγράψτε ποιες ώρες της μέρας οι φωτογραφίες σας πετυχαίνουν καλύτερο engagement, από τον αριθμό των likes και των σχολίων τους. Αν το κοινό σας είναι παγκόσμιο, συμπεριλάβετε στη στρατηγική σας και τη διαφορά ώρας και ανάλογα κινηθείτε. Από την εμπειρία μας έχουμε παρατηρήσει πως η καλύτερη ώρα να δημοσιεύεται είναι στις 6 το απόγευμα Δευτέρα έως Πέμπτη.

Τι είδους μηνύματα να γράφω;2018-01-05T13:11:45+02:00

Το marketing στο Instagram μπορεί να γίνει «δίκοπο μαχαίρι», καθώς οι ηλικίες που το χρησιμοποιούν πολύ, έχουν πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της άρνησης όταν πάει κάποιος να τους «πουλήσει» κάτι. Πρέπει να γίνετε δημιουργικοί και να βρείτε τρόπους να «πείτε» την ιστορία σας, χωρίς να ενοχλήσετε αυτούς τους χρήστες.

Σε ποια σχόλια να απαντώ;2018-01-05T13:07:56+02:00

Αναγνωρίστε πως οι χρήστες σας, αφιερώνουν χρόνο για να σχολιάσουν στις φωτογραφίες σας και έτσι αφιερώστε και εσείς χρόνο και απαντήστε τους. Κάντε τους tag σε μια απάντηση, ώστε να ειδοποιηθούν και έτσι να είναι πιθανότερο να απαντήσουν πάλι. Να σχολιάζετε και να κάνετε ερωτήσεις ανοικτού τύπου, ώστε τροφοδοτείται ο διάλογος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Περιστέρι

Δείτε τις κριτικές των πελατών μας

Google Reviews

Go to Top