Πως να κάνετε download video απο το Instagram σε PC, Android και iOS

Πως να κάνετε download video απο το Instagram σε PC, Android και iOS

Το Instagram έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς social media πλατφόρμες, λόγω της εθιστικής διεπαφής που διατηρεί τόσο νέους όσο για μεγαλύτερους χρήστες αφοσιωμένους στο ατελείωτο scrolling. Πρόκειται για έναν «χώρο» με άφθονες φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο εξακολουθεί να στερείται σημαντικής λειτουργικότητας σε σχέση με την επιλογή download φωτογραφιών, βίντεο και stories.

Εκτός από την επιλογή για σελιδοδείκτη φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram, δεν υπάρχει επιλογή λήψης φωτογραφιών και βίντεο τοπικά στη συσκευή σας. Εάν αναζητάτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και stories του Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα απλά κι εύκολα βήματα. Τα βήματα αυτά αφορούν χρήστες PC, Android και iOS.

Πώς να κάνετε download βίντεο και stories σε PC;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε third-party sites για να κατεβάσετε βίντεο και stories από το Instagram στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν πολλά sites που σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την εφαρμογή. Ένα από αυτά είναι το Ingramer. Με το Ingramer, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο και stories από το Instagram. Πώς όμως μπορείτε να το κάνετε αυτό;

  • Αντιγράψτε το σύνδεσμο του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το Instagram, κάνοντας κλικ στο βίντεο και στη συνέχεια επιλέγοντας “Αντιγραφή συνδέσμου”.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ingramer και επισκεφτείτε την καρτέλα λήψης βίντεο. Επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράψατε στο τελευταίο βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης.
  • Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή λήψης κάτω από το βίντεο που έχει εμφανιστεί στο site. Η λήψη του βίντεο θα ξεκινήσει.
  • Ομοίως, μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες και stories από το Instagram, χρησιμοποιώντας το Ingramer.

image

Πώς να κάνετε download φωτογραφίες και βίντεο σε Android;

Για χρήστες Android, υπάρχουν πολλές third-party εφαρμογές για να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και stories του Instagram. Μία από αυτές είναι το Snapinsta, μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store.

  • Αφού κατεβάσετε το Snapinsta. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στην εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε τη λήψη του περιεχομένου.

instagram_download

Πώς να κάνετε download φωτογραφίες και βίντεο σε iOS;

Οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να κατεβάσουν φωτογραφίες, βίντεο και stories από το Instagram. Λόγω περιορισμών από την Apple, υπάρχουν πολύ λίγες διαθέσιμες εφαρμογές στο App Store για τη λήψη φωτογραφιών, βίντεο και stories της εφαρμογής. Εκτός από τις προηγούμενες λύσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε τον νέο τρόπο Snapinsta για το iOS.

  • Μεταβείτε στο Instagram και αντιγράψτε τον σύνδεσμο της φωτογραφίας ή του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε πατώντας στις τρεις κουκκίδες δίπλα από την ανάρτηση.
  • Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή “Instake” από το Apple App Store ή δοκιμάστε τον νέο Snapinsta και ανοίξτε την. Οι δυο αυτές εφαρμογές σάς επιτρέπουν να κατεβάσετε περιεχόμενο από το Instagram.
  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο στην αντίστοιχη εφαρμογή και πατήστε το κουμπί “Λήψη” ή “Download” για να αποθηκευτεί το βίντεο ή η φωτογραφία στο iPhone σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για να κατεβάσετε φωτογραφίες και stories από την πλατφόρμα

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio