κατασκευή eshop online delivery

Κατασκευή E-shop Online Delivery.

Συνδυασμός εμφάνισης, ταχύτητας, ευκολίας στη χρήση.

 Αποκτήστε ένα επαγγελματικό, σύγχρονο και εύκολα διαχειρίσιμο Online Delivery E-shop για το δικό σας κατάστημα εστίασης. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δική σας επιχείρησης όπως καφετέρια, εστιατόριο, πιτσαρία, fast food κτλ.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να παραγγέλνουν μέσα από την Ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα μέσω του δικού σας ηλεκτρονικού συστήματος. Δώστε τους επίσης την επιλογή να πληρώσουν Online με τη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους

Μπείτε και εσείς δυναμικά στο χώρο του Online Delivery, αποκτώντας το δικό σας e-shop χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε καθόλου προμήθειες ξανά!

Έχουμε μελετήσει όλες τις ανάγκες που έχουν τα καταστήματα εστίασης για το Online Delivery σύστημα τους και τις έχουμε ήδη καλύψει όλες. Είμαστε όμως έτοιμοι να καλύψουμε και όποιες custom δικές σας ανάγκες.

κατασκευή eshop online delivery

Αυτόματη Εκτύπωση Παραγγελίας:

Συμβατό με όλους τους θερμικούς εκτυπωτές. Ένα online delivery κατάστημα πρέπει να είναι άμεσο. Για αυτό το λόγο έχετε τη δυνατότητα για αυτόματη εκτύπωση της παραγγελίας όταν αυτή πραγματοποιείται

Αμέτρητες Δυνατότητες

> Δυνατότητα πολλαπλών καταστημάτων – Για ιδιοκτήτες που έχουν περισσότερα από ένα καταστήματα.

> Αυτόματη αποστολή της παραγγελίας στο πλησιέστερο κατάστημα στον πελάτη (* διατίθεται επίσης χειροκίνητα η επιλογή).

> Καθορίστε πολύ εύκολα μέσα από χάρτη της Google τις περιοχές που εξυπηρετείτε ή απλά καθορίστε την ακτίνα εξυπηρέτησης του καταστήματος σας με ένα απλό νούμερο. (πχ. ακτίνα 5 χλμ.)

Ευκολίες για τον πελάτη

> Αποθήκευση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για γρήγορο checkout.

> Αποθήκευση στοιχείων πελάτη (αν επιθυμεί) και παλαιότερων παραγγελιών για γρήγορη παραγγελία ξανά

> Επιλογή παραλαβής από το κατάστημα.

> Πολλές διευθύνσεις πελατών.

> Αυτόματη ολοκλήρωση διεύθυνσης χρησιμοποιώντας το API Χαρτών Google.

eshop για κατάστημα εστίασης

Live Αποδοχή ή Απόρριψη παραγγελιών:

Η αποδοχή ή η απόρριψη παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ενημερώσει τον πελάτη σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη που θα έχει η παραγγελία. Αν τελικά τη δεχθεί τότε θα σταλθεί στον πελάτη και εκτιμώμενη ώρα παράδοσης.

Όμορφο, απλό και περιεκτικό design

φιλικό προς όλες τις συσκευές

0
Team Members
0
Days of Production
0
Cups of Coffee
0
Current Downloads
online delivery eshop

Δυνατότητες επιλογών των πελατών στο Eshop

Μόνο μία επιλογή:

Όταν υπάρχουν πολλές επιλογές να επιτρέπεται να επιλεχθεί μόνο μία.

κατάστημα εστίασης eshop

Περιορισμένος αριθμός επιλογών:

Υπάρχει όριο στις επιλογές που μπορούν να επιλεχθούν. Όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί τότε οι άλλες επιλογές απενεργοποιούνται αυτόματα.

online delivery eshop

Απεριόριστες επιλογές:

Όσες και όποιες επιλογές θέλει ο πελάτης μπορούν να επιλεχθούν.

online delivery eshop
κατασκευή eshop online delivery

Responsive Design

Οι χρήστες του ίντερνετ συνδέονται όλο και περισσότερο από φορητές συσκευές (tablet, κινητά). Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης. Το Responsive Design μας είναι φιλικό για Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζει την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

eshop online delivery

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο eshop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους. Έτσι θα γνωρίζετε σε ποια προωθητικά μέσα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και διαφημιστικό budget. Ένας σύμβουλος μας θα σας εκπαιδεύσει δωρεάν ώστε να χειρίζεστε με άνεση το Google Analytics!

κατασκευη eshop εστιασης

Φιλοξενία eshop σε ασφαλείς και ταχύτατους servers

Η λειτουργία του eshop σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Τέλος, το eshop σας θα έχει SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων.

eshop online delivery

Εύκολο checkout (πληρωμή)

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν. Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει αντικαταβολή, πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζική μεταφορά! Τέλος εφόσον ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας όπως επίσης και αυτοματοποιημένο ενημερωτικό email με τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας.

κατασκευή eshop εστιασης

Είπαν για εμάς

κατακσκευη eshop

Φαντασία, δημιουργικοτητα, εξαιρετικό design, τιμές απίστευτες σε σχέση με τη δουλειά που προσφέρει η Give It. Ήδη την έχω συστήσει σε εταιρείες που χρειάζονται ένα λειτουργικό site και γραφιστικές υπηρεσίες! Όσον αφορά το SEO… Give it rocks!

Rita Papoutsaki, 4-smoke.gr
κατασκευη eshop

Επαγγελματική δουλειά, άριστη επικοινωνία, άρτιο αποτέλεσμα καθώς πρέπει να τονίσω την παροχή υποστήριξης μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς.!

Tasos Chatziliadis, orimasis.com
κατασκευη eshop
Εξαιρετική συνεργασία!! Η Give It ανέλαβε την κατασκευή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κ το σχεδιασμό του λογότυπου μας! Μείναμε 100% ευχαριστημένοι!
Όλα έγιναν γρήγορα κ πολύ πιο όμορφα απ ότι περιμέναμε!
Είναι σημαντική η υποστήριξη κ η βοήθεια που παρέχει η εταιρεία μετά απ αυτό!
Έγινε εκπαίδευση βήμα βήμα ώστε να μάθουμε να χειριζόμαστε το eshop!
Κ φυσικά η τιμή είναι πολύ καλή σε σχέση με όλα αυτά που προσφέρουν!
Κάναμε την καλύτερη επιλογή!
Eftychia Liv, eftychias.gr
κατασκευη eshop

Σοβαρή και λεπτομερής δουλειά,με άμεση μετέπειτα εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστεί!

Spearfishing Life, spearfishing-life.com
κατασκευή eshop

Για e-shop, μόνο στο Give IT. Οι καλύτεροι! Απόλυτα ευχαριστημένος με τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.

Γιάννης Γιόρτσος,
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
κατασκευή eshop Online delivery

Αποκτήστε πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου και προλάβετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας, online delivery κατάστημα (eshop)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ