Loading...

Κατασκευή e-shop

Home/Κατασκευή e-shop
κατασκευή e-shop

Κατασκευή E-shop.
Συνδυασμός εμφάνισης, ταχύτητας, ευχρηστίας.

Η όμορφη εμφάνιση, η ταχύτητα και η ευκολία στην πλοήγηση, είναι τα τρία σημαντικά κριτήρια που προσέχουμε στη κατασκευή ενός e-shop στη Give IT. Αυτά τα τρία στοιχεία, θα είναι το σημαντικότερο σας πλεονέκτημα στη προσέγγιση των πελατών σας και στη παραμονή τους στο e-shop σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή e-shop με custom design (παραμετροποιημένη εμφάνιση), ώστε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, είμαστε και πάλι μαζί σας. Οι γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Όλα τα γραφικά του e-shop σας (δομή, κουμπιά, εικονίδια κ.α.) θα είναι μοναδικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Τέλος, στην περίπτωση που δεν έχετε λογότυπο, κατασκευάζουμε εμείς την εταιρική σας ταυτότητα (δείτε εδώ), ώστε να συνάδει και με το σχεδιασμό του e-shop σας.

κατασκευή e-shop

Responsive Design

Οι χρήστες του ίντερνετ συνδέονται όλο και περισσότερο από φορητές συσκευές (tablet, κινητά). Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης. Το Responsive Design μας είναι φιλικό για Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζει την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

κατασκευή e-shop

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο e-shop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους. Έτσι θα γνωρίζετε σε ποια προωθητικά μέσα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και διαφημιστικό budget. Ένας σύμβουλος μας θα σας εκπαιδεύσει δωρεάν ώστε να χειρίζεστε με άνεση το Google Analytics!

κατασκευή e-shop

Φιλοξενία E-shop σε ασφαλείς και ταχύτατους servers

Η λειτουργία του eshop σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Τέλος, το eshop σας θα έχει SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων.

κατασκευή e-shop

Εύκολο checkout (πληρωμή)

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν. Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει αντικαταβολή, πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζική μεταφορά! Τέλος εφόσον ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας όπως επίσης και αυτοματοποιημένο ενημερωτικό email με τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας.

Όμορφο, απλό και περιεκτικό design

φιλικό προς όλες τις συσκευές

And It Should Be …

Simply Beautiful

0
Team Members
0
Days of Production
0
Cups of Coffee
0
Current Downloads
κατασκευή e-shop

Περιεχόμενα σελίδας λίστας προϊόντων

 • Φίλτρα: εύρος τιμής, τύπος προϊόντων, μέγεθος, brands, επιλογή προϊόντων βάση χρώματος
 • Whishlist Προϊόντων
 • Σύγκριση Προϊόντων
 • Γρήγορη Αγορά
 • Γρήγορη Προεπισκόπηση

Σελίδα παρουσίασης προϊόντος

 • Τίτλος προϊόντος
 • Προβολή του προϊόντος με αρκετές φωτογραφίες
 • Εισαγωγή περιγραφής και χαρακτηριστικών
 • Ενημέρωση διαθεσιμότητας (άμεση, σε 1-3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας, κ.ά)
 • Προσθήκη στην wishlist (αγαπημένα)
 • Κοινοποίηση στα Social Media
 • Δυνατότητα zoom φωτογραφιών
 • Εμφάνιση κανονικής τιμής και τιμής με έκπτωση
 • Αξιολογήσεις προϊόντος
 • Χειροκίνητη προσθήκη σχετικών προϊόντων
 • Αυτοματοποιημένη εισαγωγή σχετικών προϊόντων
 • Επιλογή χρωμάτων, μεγεθών, ποσοτήτων
 • Εισαγωγή logo προϊόντος
κατασκευή e-shop

Αποκτήστε πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου και προλάβετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας, μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ