Κατασκευή eshop2023-09-04T21:51:40+03:00

Κατασκευή eshop

Όμορφο design, υψηλές ταχύτητες, εύκολη διαχείριση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
κατασκευή eshop
κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop με όμορφη-custom εμφάνιση, ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.

Αποκτήστε ένα eshop με όμορφο σχεδιασμό, γρήγορες ταχύτητες, εύκολη διαχείριση και ασφάλεια. Αυτά τα στοιχεία είναι τα σημαντικότερα που προσέχουμε στη κατασκευή ενός e-shop στη Give IT. Αυτά τα τρία στοιχεία, θα είναι το σημαντικότερο σας πλεονέκτημα στη προσέγγιση των πελατών σας και στη παραμονή τους στο eshop σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή eshop με custom design (παραμετροποιημένη εμφάνιση), ώστε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, είμαστε και πάλι μαζί σας. Οι γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Όλα τα γραφικά του eshop σας (δομή, κουμπιά, εικονίδια κ.α.) θα είναι μοναδικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, στην περίπτωση που δεν έχετε λογότυπο, κατασκευάζουμε εμείς την εταιρική σας ταυτότητα (δείτε εδώ), ώστε να συνάδει και με το σχεδιασμό του eshop σας. Από τα γραφεία μας στην Αθήνα εξυπηρετούμε εδώ και 12 χρόνια όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

κατασκευή eshop

Κατασκευη eshop με Responsive Design

Οι χρήστες του ίντερνετ συνδέονται όλο και περισσότερο από φορητές συσκευές (tablet, κινητά). Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης. Το Responsive Design είναι απαραίτητο ώστε το eshop σας να είναι φιλικό σε Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζοντας την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

κατασκευή eshop

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο eshop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους. Έτσι θα γνωρίζετε σε ποια προωθητικά μέσα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και διαφημιστικό budget. Ένας σύμβουλος μας θα σας εκπαιδεύσει δωρεάν ώστε να χειρίζεστε με άνεση το Google Analytics!

κατασκευή eshop

Φιλοξενία eshop σε ασφαλείς και ταχύτατους servers

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Τέλος στη κατασκευή eshop περιλαμβάνεται δωρεάν και SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων. Η ασφάλεια και η ταχύτητα θα βοηθήσουν πολύ στη προώθηση του eshop σας αργότερα στα social media αλλά ιδιαίτερα και στη Google.

κατασκευή eshop

Κατασκευη eshop με Εύκολο onepage checkout

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν. Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει αντικαταβολή, πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζική μεταφορά! Τέλος εφόσον ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας όπως επίσης και αυτοματοποιημένο ενημερωτικό email με τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας.

Όμορφο, απλό και περιεκτικό design
φιλικό προς όλες τις συσκευές

κατασκευή eshop

Περιεχόμενα σελίδας λίστας προϊόντων

 • Φίλτρα: εύρος τιμής, τύπος προϊόντων, μέγεθος, brands, επιλογή προϊόντων βάση χρώματος
 • Whishlist Προϊόντων
 • Σύγκριση Προϊόντων
 • Γρήγορη Αγορά
 • Γρήγορη Προεπισκόπηση

Σελίδα παρουσίασης προϊόντος

 • Τίτλος προϊόντος
 • Προβολή του προϊόντος με αρκετές φωτογραφίες
 • Εισαγωγή περιγραφής και χαρακτηριστικών
 • Ενημέρωση διαθεσιμότητας (άμεση, σε 1-3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας, κ.ά)
 • Προσθήκη στην wishlist (αγαπημένα)
 • Κοινοποίηση στα Social Media
 • Δυνατότητα zoom φωτογραφιών
 • Εμφάνιση κανονικής τιμής και τιμής με έκπτωση
 • Αξιολογήσεις προϊόντος
 • Χειροκίνητη προσθήκη σχετικών προϊόντων
 • Αυτοματοποιημένη εισαγωγή σχετικών προϊόντων
 • Επιλογή χρωμάτων, μεγεθών, ποσοτήτων
 • Εισαγωγή logo προϊόντος

Συχνές ερωτήσεις

Το design του eshop μου θα είναι custom ή θα είναι ίδιο με άλλα eshop;2021-07-04T22:57:35+03:00

Το design του eshop σας θα είναι μοναδικό και ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας. Μπορείτε να μας στείλετε eshop που έχετε δει και σας αρέσουν ώστε να καταλάβουμε το ύφος του eshop που θέλετε να αποκτήσετε και να εμπνευστούμε ώστε να σας σχεδιάσουμε κάτι αντίστοιχο. Επίσης εννοείται πως μπορείτε να αφήσετε την όλη διαδικασία στο γραφιστικό μας τμήμα ώστε να σας προτείνουμε εμείς το design που ταιριάζει στην επιχείρηση και στο τομέα σας.

Υπάρχει όριο σε προϊόντα και εικόνες που μπορώ να ανεβάσω;2021-07-04T23:01:03+03:00

Όλα τα πακέτα κατασκευής eshop περιλαμβάνουν server με απεριόριστο χώρο. Επίσης ακολουθώντας τα tips του τεχνικού μας τμήματος θα μπορέσετε να έχετε μεγάλες ταχύτητες (φόρτωμα σελίδας σε 1 δευτερόλεπτο) ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας. Πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για ένα επιτυχημένο eshop.

Πώς θα ανέβουν τα προϊόντα στο eshop μου;2021-07-04T23:00:13+03:00

Τα προϊόντα στο eshop σας μπορούν να ανεβούν είτε χειροκίνητα (από εμάς ή από εσάς) είτε μέσω ενός excel αρχείου. Οι περισσότεροι προμηθευτές της αγοράς διατηρούν excel με όλα τα προϊόντα τους οπότε (και με τη βοήθεια μας) θα μπορέσετε να τα ανεβάσετε πολύ εύκολα όσα και όποια προϊόντα θέλετε.

Ποιος θα κάνει τη διαχείριση του eshop μου;2021-07-04T22:17:31+03:00

Στο πακέτο κατασκευής eshop θα παραλάβετε ένα όμορφο, γρήγορο, ασφαλές, πλήρως λειτουργικό eshop αλλά και ένα ολόκληρο σύστημα διαχείρισης που θα σας επιτρέπει να κάνετε ότι αλλαγές, προσθήκες θελήσετε εύκολα και γρήγορα. Επίσης πέρα από την εκπαίδευση που θα έχετε αρχικά θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το 5 star support μας για οποιοσδήποτε απορίες ή βοήθεια χρειαστείτε. Σε περιπτώσεις ριζικών αλλαγών ή μαζικού ανεβάσματος πολλών προϊόντων είμαστε και πάλι δίπλα σας με πάρα πολύ οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

Αναλαμβάνει η Give IT τη κατάθεση του φακέλου για το ΕΣΠΑ e-λιανικό με 100% χρηματοδότηση για eshop έως 5000€;2021-07-04T22:51:41+03:00

Αναλαμβάνουμε τη κατάθεση του φακέλου σας καθώς και όλες τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στο eshop από το ΕΣΠΑ ώστε να πάρετε 100% χρηματοδότηση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έως και 5000€. Εξετάζουμε αρχικά αν το δικαιούστε και έπειτα με ελάχιστη ενασχόληση από εσάς ολοκληρώνουμε το project και παίρνετε τη χρηματοδότηση.

Κατασκευή eshop με custom όμορφο σχεδιασμό

κατασκευη e-shop

Είπαν για εμάς

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα με έναν φίλο

κατασκευή eshop

Αποκτήστε πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου και προλάβετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας, μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

Go to Top