Κατασκευή Ιστοσελίδων

Συνδυασμός Εμφάνισης, Ποιότητας, Ταχύτητας και Εύκολης Διαχείρισης

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων. Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και εύκολα διαχείρισιμη Ιστοσελίδα.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας Περιστέρι

Αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή ιστοσελίδας από την ομάδα της Give IT δεν περιορίζεται μόνο στην όμορφη εμφάνιση αλλά στη δημιουργία ιστοσελίδας που συνδυάζει όμορφη-μοναδική εμφάνιση και συμβάλει-ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι σημαντική για να έχουν οι επισκέπτες σας μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους. Επίσης εξασφαλίζει και τη παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Η ομάδα της Give IT  προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλες οι σελίδες να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Γρήγορη ιστοσελίδα και με ευχάριστη πλοήγησή σημαίνει επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες!

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται εξίσου όμορφη σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, monitor (responsive design).

Έτσι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet δεν θα την εγκαταλείπουν αλλά και η εταιρία σας θα έχει μία εκσυγχρονισμένη εικόνα.

Άμεση Συνεργασία.
Εξατομικευμένες Λύσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπειρία

Lorem ipsum dolor sit amet consetur adipiscing elit. Morbi vel nulla sapien. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent sadips ipsums dolores per conubia nostras.

The Right Tools. The Right Solution.

Lorem ipsum dolor sit amet consetur adipiscing elit. Morbi vel nulla sapien. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent sadips ipsums dolores per conubia nostras.

Εμπειρία & Ολοκληρωμένες Λύσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Δημιουργία & Σύνδεση με Social Media

Τα Κοινωνικά Δίκτυα μπορούν να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων σας. Δημιουργούμε λογαριασμούς σε όλα τα Social Media που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για το ποια θα είναι αποδοτικότερα ανάλογα με την επιχείρηση σας. Επίσης σχεδιάζουμε τις εικόνες προφίλ και εξώφυλλου ώστε να συμφωνούν με τα χρώματα της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη παρουσία στο διαδίκτυο. Επίσης μπορείτε να αναθέσετε τη διαχείριση των Κοινωνικών σας Δικτύων στους Social Media Experts της Give IT ώστε να αναλάβουμε εμείς να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τους πελάτες σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

SEO – Google Friendly

Ένα από τα κυριότερα κανάλια απόκτησης επισκεπτών της ιστοσελίδας σας θα είναι η μηχανή αναζήτησης της Google. Γι’ αυτό το λόγο η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας. Η ομάδα της Give IT βελτιώνει την ιστοσελίδα σας με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Επίσης η ομάδα μας συντάσσει ελκυστικούς τίτλους και περιγραφές ώστε οι επισκέπτες να επιλέξουν την δική σας ιστοσελίδα. Τέλος, προβαίνουμε σε παραμετροποίηση των κειμένων σας ώστε να έχουν σωστή απόδοση για τις μηχανές αναζήτησης (Google)

φωτογραφιση για ιστοσελιδα

Φωτογράφιση Χώρου – Προϊόντων

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εταιρίες που αποφασίζουν να συνεργαστούν μαζί μας, αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου και των προϊόντων σας (καθώς και την επεξεργασία των φωτογραφιών).

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο site αλλά δεν συνάδει με τη ποιότητα των υπηρεσιών-προϊόντων σας και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησή σας, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Δείτε τις κριτικές των πελατών μας

Google Reviews

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ