Με το Android 13 θα μπορείτε να τρέχετε τα Windows 11 στο κινητό σας

Με το Android 13 θα μπορείτε να τρέχετε τα Windows 11 στο κινητό σας

Η Google εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας την πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστών για το Android 13 την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ είναι αρκετά τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν μπει σε αυτήν την πρώτη έκδοση, αναμένεται να δούμε να γίνονται περισσότερες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα της Google σε επίπεδο κώδικα.

Μια από αυτές τις σημαντικές αλλαγές που θα έχει το επόμενο Android 13, είναι ένα νέο module που θα κάνει τις εικονικές μηχανές (Virtual Machines) να έχουν πολύ καλύτερη απόδοση, επιτρέποντάς σας για παράδειγμα να “τρέχετε” τα Windows 11 απευθείας σε ένα Android Smartphone όπως στο Pixel 6 ή 6 Pro.

Όπως παρουσιάζεται από τον γνωστό προγραμματιστή του Android, kdrag0n στο Twitter, με τo Android 13 θα είναι δυνατό να τρέξετε διάφορες διανομές του Linux ή ακόμη και την πλήρη έκδοση των Windows 11 σε ένα Pixel 6.

Ο Kdrag0n σημειώνει ότι, μετά από κάποια προσαρμογή που έκανε στον κώδικα, τα Windows 11 μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια στο Pixel 6, και μάλιστα σε ένα βίντεο που “ανέβασε”, μας δείχνει πόσο καλά και ομαλά λειτουργεί αυτή η εικονική μηχανή (VM) με τα Windows 11, στην οποία θα μπορείτε να παίξετε ακόμη και παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το παλιό Doom.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio