Το WooCommerce είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και συνήθως χρησιμοποιούμενες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα στο Διαδίκτυο. Βασισμένο στην πλατφόρμα WordPress που αναπτύχθηκε και από την ίδια, παρέχει μια απλή, ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση ψηφιακών αγορών. Το WooCommerce είναι κατάλληλο για όποιον θέλει να πουλήσει τα προϊόντα του στο διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κύρια οφέλη από τη χρήση του Woocommerce ως πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της επιλογής σας!

Οφέλη από τη Κατασκευή eshop με WooCommerce

# 1 Το WooCommerce είναι δωρεάν

Το WooCommerce είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress ανοιχτού κώδικα. Είναι εύκολα προσβάσιμο για όλους όσους μόλις ξεκινούν το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το WordPress είναι μακράν η πιο δημοφιλής πλατφόρμα CMS στον κόσμο – η εκτίμηση είναι ότι το 25% των ιστότοπων εκτελούνται στο WordPress – και παρέχει άμεση αναπτυξιακή υποστήριξη στο πρόσθετο WooCommerce. Ένα κατάστημα WooCommerce μπορεί να εγκατασταθεί και να ανοίξει για επιχειρήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα κατά παραγγελία διαδικτυακά καταστήματα ή τις πιο περίπλοκες λύσεις CMS.

# 2 Εύκολα προσαρμόσιμο μέσω θεμάτων

Μόλις ένας προσαρμοσμένος ιστότοπος είναι διαθέσιμος, είναι συχνά εξαιρετικά δύσκολο και ακριβό να γίνουν αλλαγές. Με την πλατφόρμα WooCommerce, μπορεί κανείς εύκολα να εναλλάσσεται μεταξύ των εμφανίσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση διαφορετικών θεμάτων, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Τα θέματα επί πληρωμή μπορούν να κοστίσουν έως και 100 $ και να λάβουν ειδική υποστήριξη από την ομάδα ανάπτυξης. Ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε premium θέματα WordPress – WooCommerce είναι το ThemeForest.

# 3 Διαθέσιμα χαρακτηριστικά

Το WooCommerce συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται ένα νέο κατάστημα διαδικτύου για να λειτουργεί σωστά, από τη λίστα νέων προϊόντων έως τις παραγγελίες και τις χρεώσεις. Επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν οτιδήποτε, από φυσικά προϊόντα έως ψηφιακές λήψεις. Ωστόσο, ο κώδικας διατηρείται σταθερός μέσω του αρθρωτού χαρακτήρα του, παρέχοντας μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι χρήστες ανά συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το WooCommerce θα λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα με τις βασικές δυνατότητες, αλλά μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Κύρια χαρακτηριστικά του WooCommerce:
  • απεριόριστη προσαρμογή
  • ενσωματωμένο blogging
  • εύκολα διαχειρίσιμες κατηγορίες προϊόντων
  • ετικέτες και χαρακτηριστικά
  • αξιολογήσεις προϊόντων και κριτικές
  • ταξινόμηση και φιλτράρισμα προϊόντων
  • προσαρμογή τοποθεσίας: νομίσματα, γλώσσα και μονάδες μέτρησης

Επίσης, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε ή στις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για καθένα.

# 4 Το κατάστημά σας στο WooCommerce ανήκει μόνο σε εσάς

Η πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω τρίτου μέρους υπόκειται στους κανόνες και τους όρους αυτού του μέρους. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί διαδικτυακοί πωλητές, επομένως είναι καλό να έχετε το δικό σας διαδικτυακό κατάστημα, ακόμη κι αν μόνο ως αντίγραφο ασφαλείας, σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με το κατάστημά σας στο Amazon . Εάν έχετε εργαστεί στο μαρκάρισμα στο παρελθόν, οι πελάτες θα σας βρουν μέσω οργανικής αναζήτησης, εάν δυσκολεύονται να σας βρουν στο Amazon.

 

 

# 5 Ασφάλεια

Η ομάδα ανάπτυξης του WooCommerce συνεργάζεται στενά με ειδικούς ασφαλείας, όπως το Sucuri.net, για να παρέχει στους πελάτες τους την ασφαλέστερη δυνατή διαδικτυακή εμπειρία. Οι ενημερώσεις ασφαλείας φτάνουν γρήγορα και μπορείτε να τις εφαρμόσετε με ένα μόνο κλικ. Εάν ενημερώνετε τακτικά την πλατφόρμα και τις προσθήκες WooCommerce, θα έχετε μια πολύ αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα στην οποία θα κάνετε την επιχείρησή σας.

# 6 Μεγάλος αριθμός επίσημων επεκτάσεων

Υπάρχουν περισσότερες από 400 επίσημες επεκτάσεις για το WooCommerce, που κυμαίνονται από αναλυτικά στοιχεία, πληρωμές και αποστολή, έως μάρκετινγκ και λογιστική. Πρόκειται για επίσημες επεκτάσεις, που δημιουργήθηκαν και υποστηρίζονται από την ομάδα ανάπτυξης του WooCommerce και αμέτρητες άλλες επεκτάσεις τρίτων. Όπως τα θέματα, τα πρόσθετα τρίτων είναι δωρεάν ή επί πληρωμή και πωλούνται συχνά σε αγορές μαζί με τα θέματα. Αυτές οι επεκτάσεις, ή πρόσθετα, κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη, καθώς συνήθως ενσωματώνονται εύκολα σε ένα υπάρχον διαδικτυακό κατάστημα. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι επεκτάσεις που θα παραγγείλατε από έναν οργανισμό ανάπτυξης ιστού θα μπορούσαν εύκολα να σας κοστίσουν εκ