Αυτές είναι οι εφαρμογές που έσπασαν τα ρεκόρ των downloads το 2021

Αυτές είναι οι εφαρμογές που έσπασαν τα ρεκόρ των downloads το 2021

Οι Google και Apple φρόντισαν εδώ και αρκετές ημέρες να δημοσιεύσουν τις λίστες τους με τις κορυφαίες εφαρμογές του 2021 για Android και iOS, αλλά πάντοτε έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε ποιες ήταν αυτές που κατέγραψαν τα περισσότερα downloads.

oi-efarmoges-me-ta-perissotera-downloads-pagkosmios-gia-to-2021

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είδαμε ότι το TikTok.com ήταν η ιστοσελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις για το 2021, ξεπερνώντας ακόμη και το Google.com, ενώ τώρα βλέπουμε την εφαρμογή να κερδίζει ακόμα μία πρωτιά με 656 εκατομμύρια συνολικά downloads παγκοσμίως μέσα στο 2021 σε συσκευές Android και iOS.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Instagram με 545 εκατ. downloads και η δεκάδα περιλαμβάνει τα Facebook, WhatsApp, Telegram, Snapchat, Zoom, Messenger, CapCut και Spotify. Καμία έκπληξη, λοιπόν, στο Top 10 με πιο άγνωστη είσοδο αυτή του CapCut που αποτελεί ένα video-editing εργαλείο για το TikTok από την…ByteDance (ιδιοκτήτρια του TikTok).

oi-efarmoges-me-ta-perissotera-downloads-pagkosmios-gia-to-2021

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι με τα περισσότερα downloads για το 2021 είναι το Subway Surfers (191 εκατ.), το Netflix η πιο δημοφιλής εφαρμογή entertainment (173 εκατ.), το Binance η πιο δημοφιλής εφαρμογή crypto (64 εκατ.) και το Tinder η πιο δημοφιλής εφαρμογή dating (15 εκατ.).

Η Apptopia έχει δημοσιεύσει λίστες Top 10 για διαφορετικές κατηγορίες εφαρμογών (π.χ. gaming, shopping, travel, entertainment, social networks, food & drink, crypto, banking κλπ.), τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο blog της εταιρείας.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio