Ζούμε σε μία εποχή όπου σχεδόν για το οτιδήποτε υπάρχει και ένα app το οποίο μας επιτρέπει να ευχαριστηθούμε τη στιγμή στο έπακρο. Είτε πρόκειται για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους θα βρει κανείς εφαρμογές που θα του επιτρέψουν να κάνει αυτό που θέλει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με την ανάγκη για διάφορες εφαρμογές να αυξάνεται καθημερινά υπάρχει και η ανάγκη για ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να βρει εύκολα την εφαρμογή που χρειάζεται κάθε φορά.

Αυτός είναι και ο στόχος που επιδιώκει να κατακτήσει η Huawei με το HUAWEI AppGallery. Πρόκειται για ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, με αποτέλεσμα το όραμα της HUAWEI να γίνεται πραγματικότητα. Σύντομα και σταδιακά η HUAWEI κερδίζει το στοίχημα για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, αφού μετράει πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Ενώ, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery.

Το αποτέλεσμα δεν εκπλήσσει αφού η εταιρεία επενδύει δυναμικά στο οικοσύστημα αυτό, προσηλωμένη στο στόχο της δημιουργίας μίας πραγματικά ανοιχτής πλατφόρμας, ευέλικτης, ασφαλής και πλήρη επιλογών. Μάλιστα η HUAWEI έχει συνάψει συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, το HUAWEI AppGallery φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο για οτιδήποτε χρειαστείς! Από πλοήγηση, gaming, e-banking, παρακολούθηση υγείας μέχρι και shopping όποιος κοιτάξει στο Huawei AppGallery θα παρατηρήσει ότι δεν λείπει καμιά υπηρεσία.

Ένα ενιαίο οικοσύστημα

Εξερευνώντας κανείς όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει στο AppGallery γρήγορα κατανοεί κανείς τα οφέλη που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές. Ωστόσο η Huawei επιζητά να μεγιστοποιήσει ακόμη περισσότερο τα οφέλη του χρήστη και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές (smartphones, laptops, tablets, smartwatches).

Φιλοδοξία και στρατηγικό όραμα της Huawei είναι εξάλλου να χτίσει έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο η Huawei στην Ελλάδα φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.

Σημαντικές εφαρμογές και προνόμια για τους χρήστες στην Ελλάδα

Το AppGallery προσφέρει μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζουν οι transport/navigation, gaming, e-commerce, banking και εφαρμογές σχετικά με την υγεία και τον αθλητισμό καθώς είναι και οι πιο δημοφιλείς και αγαπητές τους χρήστες.

Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία, μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία  προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και οι κορυφαίες εφαρμογές πλοήγησης HERE WeGo και TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α. Ενώ, σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και η άθληση είναι κάτι που αφορά πολλούς ανθρώπους. Πλέον, μέσω των εφαρμογών έχει γίνει ευκολότερο να ακολουθεί κανείς έναν υγιεινό Lifestyle προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες αλλά και να παρακολουθεί την πρόοδο του και την υγεία του. Στο AppGallery θα βρει κάνεις πλήθος εφαρμογών που του το επιτρέπουν αφού Huawei γνωρίζει πόσο χρήσιμα είναι πλέον αυτά τα apps στην καθημερινότητα των χρηστών. Ιδιαίτερα με τη βοήθεια της σειρά wearables της Huawei, προσφέρονται στους χρήστες 24 ώρες το 24ωρο χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς παλμούς τους, τα βήματα που καταγράφουν σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου τους κ.α. Ενδεικτικά, στο AppGallery διατίθενται εφαρμογές όπως:

  • το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας)
  • το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου)
  • το Home Workouts (το οποίο προτεί