Όποια και να είναι η αγαπημένη σου εφαρμογή θα τη βρεις σίγουρα στο AppGallery της Huawei

Όποια και να είναι η αγαπημένη σου εφαρμογή θα τη βρεις σίγουρα στο AppGallery της Huawei

Ζούμε σε μία εποχή όπου σχεδόν για το οτιδήποτε υπάρχει και ένα app το οποίο μας επιτρέπει να ευχαριστηθούμε τη στιγμή στο έπακρο. Είτε πρόκειται για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους θα βρει κανείς εφαρμογές που θα του επιτρέψουν να κάνει αυτό που θέλει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με την ανάγκη για διάφορες εφαρμογές να αυξάνεται καθημερινά υπάρχει και η ανάγκη για ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να βρει εύκολα την εφαρμογή που χρειάζεται κάθε φορά.

Αυτός είναι και ο στόχος που επιδιώκει να κατακτήσει η Huawei με το HUAWEI AppGallery. Πρόκειται για ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, με αποτέλεσμα το όραμα της HUAWEI να γίνεται πραγματικότητα. Σύντομα και σταδιακά η HUAWEI κερδίζει το στοίχημα για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, αφού μετράει πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Ενώ, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery.

Το αποτέλεσμα δεν εκπλήσσει αφού η εταιρεία επενδύει δυναμικά στο οικοσύστημα αυτό, προσηλωμένη στο στόχο της δημιουργίας μίας πραγματικά ανοιχτής πλατφόρμας, ευέλικτης, ασφαλής και πλήρη επιλογών. Μάλιστα η HUAWEI έχει συνάψει συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, το HUAWEI AppGallery φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο για οτιδήποτε χρειαστείς! Από πλοήγηση, gaming, e-banking, παρακολούθηση υγείας μέχρι και shopping όποιος κοιτάξει στο Huawei AppGallery θα παρατηρήσει ότι δεν λείπει καμιά υπηρεσία.

Ένα ενιαίο οικοσύστημα

Εξερευνώντας κανείς όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει στο AppGallery γρήγορα κατανοεί κανείς τα οφέλη που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές. Ωστόσο η Huawei επιζητά να μεγιστοποιήσει ακόμη περισσότερο τα οφέλη του χρήστη και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές (smartphones, laptops, tablets, smartwatches).

Φιλοδοξία και στρατηγικό όραμα της Huawei είναι εξάλλου να χτίσει έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο η Huawei στην Ελλάδα φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.

Σημαντικές εφαρμογές και προνόμια για τους χρήστες στην Ελλάδα

Το AppGallery προσφέρει μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζουν οι transport/navigation, gaming, e-commerce, banking και εφαρμογές σχετικά με την υγεία και τον αθλητισμό καθώς είναι και οι πιο δημοφιλείς και αγαπητές τους χρήστες.

Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία, μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία  προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και οι κορυφαίες εφαρμογές πλοήγησης HERE WeGo και TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α. Ενώ, σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και η άθληση είναι κάτι που αφορά πολλούς ανθρώπους. Πλέον, μέσω των εφαρμογών έχει γίνει ευκολότερο να ακολουθεί κανείς έναν υγιεινό Lifestyle προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες αλλά και να παρακολουθεί την πρόοδο του και την υγεία του. Στο AppGallery θα βρει κάνεις πλήθος εφαρμογών που του το επιτρέπουν αφού Huawei γνωρίζει πόσο χρήσιμα είναι πλέον αυτά τα apps στην καθημερινότητα των χρηστών. Ιδιαίτερα με τη βοήθεια της σειρά wearables της Huawei, προσφέρονται στους χρήστες 24 ώρες το 24ωρο χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς παλμούς τους, τα βήματα που καταγράφουν σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου τους κ.α. Ενδεικτικά, στο AppGallery διατίθενται εφαρμογές όπως:

  • το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας)
  • το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου)
  • το Home Workouts (το οποίο προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό)
  • το StepsApp (το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως)
  • το Period Tracker (το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας) κ.α.

Επιπλέον, το Huawei App Gallery κάνει άνοιγμα προς τρίτους κατασκευαστές εφαρμογών, συμπεριλαμβάνοντας στον κατάλογό του για πρώτη φορά μία εφαρμογή για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας, η οποία έχει αναπτυχθεί εκτός Κίνας. Με την ενσωμάτωσή του Fitify στο βραβευμένο HUAWEI WATCH GT 2 PRO, η Huawei καταδεικνύει την πρόθεση της να φιλοξενήσει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών (“third-party apps”) στη διεθνή αγορά των wearables της.

Ομολογουμένως οι περισσότεροι έχουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι στο κινητό μας. Είτε παίζουμε απλά για να περάσει η ώρα είτε διότι είμαστε gamers οι εφαρμογές παιχνιδιών είναι απαραίτητες. Η Huawei συνεργάζεται στενά με προγραμματιστές παιχνιδιών, προσφέροντας στους παίκτες πιο μοναδικά και καινοτόμα εμπειρίες παιχνιδιού. Παίξε κορυφαία παιχνίδια στο AppGallery όπως το Lords Mobile, Summoners War, Forge of Empires, Gardenscapes, BIGO LIVE, Top Eleven και πέρασε αμέτρητες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Παράλληλος και μακροπρόθεσμος στόχος της Huawei, μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS), είναι να εδραιωθεί η συνεργασία της με όλους τους τομείς (χρηματοπιστωτικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, πολιτισμού κτλ) προκειμένου με τη βοήθεια της Huawei να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων και κατ’επέκταση να διευκολυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα του χρήστη. Εφαρμογές όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μερικά μόνο παραδείγματα των λύσεων που η Huawei επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές. Το οικοσύστημα HMS της Huawei είναι αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Όπως γίνεται αντιληπτό είτε αναζητάς τρόπους να μετακινηθείς είτε να διασκεδάσεις ή να ενημερωθείς το AppGallery είναι πλήρως εξοπλισμένο. Και αν αναρωτιέται κανείς για τις αγαπημένες του ελληνικές εφαρμογές τότε θα μείνει άκρως ευχαριστημένος αφού η Huawei συνεργάζεται στενά με τους παρόχους των κορυφαίων και πιο δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα, προκειμένου να εξοπλίσει το AppGallery με όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν γίνει απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή. Αγαπημένες εφαρμογές όπως το efood, το Taxiplon, το Domino’s Pizza, το ParkAround αλλά και οι εφαρμογές Viva.grΟΠΑΠΔΕΗΧρυσή ΕυκαιρίαNova Go, και ERTFlix βρίσκονται στο AppGallery. Παράλληλα με την εισαγωγή των mobile apps των τραπεζών (Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς) διαλύεται και η τελευταία υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος, καθώς η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Petal Search

Ακόμα όμως και για εκείνες τις εφαρμογές που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αναζήτησης Petal Search για να βρουν και να κατεβάσουν οποιαδήποτε εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμα μέσα στο AppGallery.

Φυσικά τίποτα δεν θα σε πείσει περισσότερο από μία δοκιμή. Μπες λοιπόν στο HUAWEI AppGallery περιηγήσου στις χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές. και κατέβασε τες απείθειας στο κινητό σου απολαμβάνοντας πλήρη ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr