Πλέον μπορεί να χρειάζεται να πληρώσετε για να δείτε το περιεχόμενο των αγαπημένων σας Creators

Πλέον μπορεί να χρειάζεται να πληρώσετε για να δείτε το περιεχόμενο των αγαπημένων σας Creators

Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν μια νέα δυνατότητα του Instagram. Συγκεκριμένα, μπορούν να μοιράζονται posts τα οποία θα προορίζονται για προβολή μόνο από συνδρομητές τους. Οι φωτογραφίες και τα reels αυτά θα συμβολίζονται με ένα μώβ σήμα με κορόνα, για να ξεχωρίζουν. Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri δήλωσε πως αυτή η δυνατότητα είχε τις περισσότερες αιτήσεις από δημιουργούς του Instagram.

Επίσης, υπάρχει και νέα δυνατότητα αποκλειστικού chat για τους subscribers. Influencers μπορούν να γίνουν μέλη σε ομαδικές συζητήσεις με μέχρι 30 συνδρομητές. Αυτές οι ομαδικές συνομιλίες θα υποστηρίζονται από το Messenger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να τα δημιουργήσουν από το Inbox τους ή μέσω Story. Οι συζητήσεις θα κλείνουν αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι fans θα έχουν πρόσβαση σε ένα subscriber home tab στο προφίλ ενός δημιουργού, το οποίο θα περιέχει όλο το κλειδωμένο πίσω από πληρωμή περιεχόμενο.

Ο Mosser δηλώνει πως δεκάδες χιλιάδες δημιουργοί περιεχομένου στην Αμερική έχουν ήδη πρόσβαση στο πρόγραμμα των subscriptions, κάτι το οποίο τους επιτρέπει να χρεώνουν μέχρι $100 ανά μήνα για αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Instagram, Meta, προσφέρει στους δημιουργούς και άλλα εργαλεία για να χτίσουν το κοινό τους και να μοιράζονται περιεχόμενο στο Facebook και στο Instagram. Τον Ιούνιο του 2022, η Meta δήλωσε πως δεν θα χρεώνει προμήθεια στους δημιουργούς περιεχομένου από τα κέρδη που έχουν από τις εφαρμογές της, μέχρι το 2024.

Πηγή: enternity.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!