Πλέον μπορείτε να ασφαλίσετε το Instagram σας όπως κάνετε με το σπίτι σας

Πλέον μπορείτε να ασφαλίσετε το Instagram σας όπως κάνετε με το σπίτι σας

Mια νέα δυνατότητα για τους χρήστες του Instagram που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους καλυμμένο προσφέρει μια startup εταιρεία με έδρα το Ισραήλ που ονομάζεται Notch, καθώς αναλαμβάνει να ασφαλίσει το προφίλ σας στην πλατφόρμα.

Μετά την ασφάλεια ζωής, σπιτιού, υγείας, αυτοκινήτου κτλ, τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε και το Instagram σας από 8 $ το μήνα. Η δυνατότητα απευθύνεται κυρίως σε όσους βγάζουν χρήματα μέσω του μέσου και, μέχρι στιγμής, καλύπτει μόνο το hacking. Αυτό σημαίνει ότι χρήματα θα πάρετε μόνο εφόσον κάποιος έχει χακάρει τον λογαριασμό σας στο Instagram και έχετε χάσει την πρόσβαση σε αυτόν.

Πώς θα καθορίζεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώνετε; H Νοtch λαμβάνει υπόψη στοιχεία όπως από πού προέρχεται το κοινό σας, τον αριθμό των ακολούθων σας, τα engagement, πόσες αναρτήσεις ανά μήνα συνήθως ανεβάζετε και πόσες από αυτές χορηγούνται. Συγκεντρώνοντας αυτά, η εταιρεία εκτιμά την αξία του λογαριασμού και χρεώνει αναλόγως τη μηνιαία ασφάλεια.

Για να το κάνουν πιο λιανά, άνθρωποι από το TechCrunch εξέτασαν ένα δείγμα του οποίου η ετήσια αμοιβή είναι 459 $, δηλαδή περίπου 38 $ το μήνα. Σε αυτήν την περίπτωση, η Notch θα πληρώνει 244 $ για κάθε μέρα που ο δημιουργός δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του λόγω hacking. Οι πληρωμές αυτές ξεκινούν μετά από μια περίοδο αναμονής 48 ωρών και τελειώνουν όταν φτάσουν συνολικά τα 22.000 $ ανά έτος ή όταν λάβετε αποζημίωση για συνολικά 90 ημέρες το χρόνο.

Όπως ισχύει με όλες τις start-up έτσι και εδώ πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι προσεκτικοί. Πάντως είναι ενδιαφέρον, αν κάποιος βγάζει τα προς το ζην από το Instagram, να παίρνει αποζημίωση σε περίπτωση χακαρίσματος, μέχρις ότου η ομάδα της πλατφόρμας να ανακτήσει το προφίλ του.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio