Πώς να ανοίξετε τα μηνύματα στο Instagram χωρίς να φαίνεται το “διαβάστηκε”

Πώς να ανοίξετε τα μηνύματα στο Instagram χωρίς να φαίνεται το “διαβάστηκε”

Αν θέλετε να διαβάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς αυτό να γίνει γνωστό στον αποστολέα τους, υπάρχει κόλπο.

Το ότι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της σχετικής επιλογής είναι γνωστό, ωστόσο με αυτή την επιλογή θα επηρεάσει γενικά όλες τις επαφές, ενώ και οι ίδιοι οι χρήστες δεν θα μπορούν να γνωρίζουν εάν διαβάστηκε και κάποιο δικό τους μήνυμα.

Όπως αναφέρει η Sun, υπάρχει μία νέα λειτουργία (Restrict) στο Instagram που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαβάζουν τα μηνύματα που λαμβάνουν από άλλους χρήστες, χωρίς να ενεργοποιείται η σχετική ένδειξη «Διαβάστηκε».

Έτσι, επιλεγμένες επαφές δεν μπορούν να δουν εάν ο χρήστης είναι online ή αν διάβασε το μήνυμα.

Αυτή η επιλογή επιφέρει και κάποιες αλλαγές. Παραδείγματος χάρη, τα σχόλια των συγκεκριμένων χρηστών κάτω από αναρτήσεις δεν θα φαίνονται σε όλους, παρά μόνο στον κάτοχο του account. Για να δει κάποιος τρίτος τα σχόλιά τους, θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία, θα πρέπει να μπείτε στα μηνύματα με το συγκεκριμένο άτομο που θέλετε να “αποκλείσετε”, να πατήσετε το «i» στο πάνω μέρος του chat και έπειτα το «Restrict» – «Restrict Account».

Ένας άλλος τρόπος είναι να το κάνετε μέσα από τις Ρυθμίσεις (Settings – Privacy – Restricted Accounts). Τα μηνύματα έκτοτε θα πηγαίνουν στα requests.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio