Πώς να δημιουργήσετε κολάζ με τη λειτουργία διάταξης του Instagram

Πώς να δημιουργήσετε κολάζ με τη λειτουργία διάταξης του Instagram

Αν σας αρέσουν τα κολάζ, θα λατρέψετε τη λειτουργία διάταξης του Instagram για τα Stories!

Τα κολάζ ήταν μια από τις πιο καυτές τάσεις σχεδιασμού στο Instagram του 2019, αλλά μέχρι πρότινος, έπρεπε να γίνονται εκτός της εφαρμογής.

Όλα έχουν αλλάξει τώρα! Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Layout (Διάταξη), το δημιουργό κολάζ του Instagram για τα Stories.

Τρόπος χρήσης της λειτουργίας Instagram Layout

Όταν ανοίγετε τη λειτουργία Instagram Layout (θα τη βρείτε στο αριστερό μέρος της κάμεράς σας, δίπλα σε άλλες λειτουργίες όπως το Boomerang και το Superzoom), θα σας ζητηθεί να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες ή μπορείτε να τις ανεβάσετε απευθείας από τη συλλογή της κάμερας (εώς 6 συνολικά).

intsagram layout

Μπορείτε επίσης να πατήσετε τη διάταξη που σας αρέσει περισσότερο από το κέντρο της οθόνης (υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να διαλέξετε):

 

instagram layout options

Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί επιλογής και προχωρήστε για να προσθέσετε άλλα στοιχεία, όπως κείμενο, ετικέτες, φίλτρα, emoji, σχέδια, GIF και άλλα.

instagram stories

Και αυτό είναι! Τώρα μπορείτε είτε να μοιραστείτε τη δημιουργία σας είτε να την αποθηκεύσετε στη συλλογή της κάμεράς για αργότερα.

Γιατί πρέπει να δημοσιεύετε κολάζ στο Instagram

Πολλές δημοφιλείς τάσεις στο Instagram ξεκινούν απο τους influencers και τα κολάζ δεν διαφέρουν.Αλλά ενώ τα κολάζ ήταν εξαιρετικά δημοφιλή το 2019 (μια τάση που συνεχίζεται το 2020), δεν υπήρχε τρόπος να τα δημιουργήσετε στο Instagram – έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή.

Αυτό δεν ήταν απαραίτητα κακό. Στην πραγματικότητα, οδήγησε σε μια σειρά από δροσερές συνεργασίες μεταξύ brands και εφαρμογών για κολάζ, όπως όταν ο Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με την Unfold για να κυκλοφορήσει τα δικά τους πρωτότυπα κολάζ:

Ή όταν η Revolve συνεργάστηκε με την εφαρμογή StoryLuxe για τη δημιουργία ειδικών κολάζ για το Coachella:

Vertical-Triple

Αυτό σαφώς δεν είχε περάσει απαρατήρητο από το Instagram. Η νέα λειτουργία διάταξης καθιστά πολύ πιο εύκολο για τα Brands (και τους τακτικούς χρήστες) να μοιράζονται τα δικά τους κολάζ στα Instagram Stories!

Image

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio