Πώς να προγραμματίσετε ένα μέιλ στο Gmail

Πώς να προγραμματίσετε ένα μέιλ στο Gmail

Στείλτε προγραμματισμένα μέιλ με το ενσωματωμένο εργαλείο του Gmail

Από το 2019 η Google έχει κάνει διαθέσιμη την λειτουργία να στέλνετε προγραμματισμένα μέιλ στο Gmail από υπολογιστές και κινητά. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και διαθέτει μια σειρά από εφαρμογές για τον προγραμματισμό εργασιακών και προσωπικών μέιλ.
Ίσως προσπαθείτε να μιλήσετε με κάποιον σε διαφορετική ζώνη ώρας ή απλά θέλετε να υπενθυμίσετε στον μελλοντικό σας εαυτό κάτι. Εάν ναι, προγραμματίστε ένα μέιλ.

Για να προγραμματίσετε ένα μέιλ μέσω του Gmail από υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συντάξτε ένα νέο email
  • Κάντε κλικ στο τρίγωνο δίπλα στο μπλε κουμπί “Αποστολή”.
  • Κάντε κλικ στο «Προγραμματισμός αποστολής»
  • Επιλέξτε μία από τις προτεινόμενες ώρες ή κάντε κλικ στο «Επιλογή ημερομηνίας και ώρας» για να προσαρμόσετε πότε ακριβώς θέλετε να σταλεί το μήνυμα

programmatismena-mail programmatismena-mail programmatismena-mail programmatismena-mail

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια στην εφαρμογή για κινητά του Gmail. Αντί όμως να κάνετε κλικ σε μέρος του κουμπιού αποστολής, όταν συντάσσετε ένα email, πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτό θα εμφανίσει την επιλογή να προγραμματίσετε μια ώρα.

programmatismena-mail programmatismena-mail programmatismena-mail

Το να βρείτε τα προγραμματισμένα μέιλ και η ακύρωσή τους είναι επίσης εύκολη. Υπάρχει ένας νέος φάκελος “Προγραμματισμένος” σε υπολογιστές και κινητά. Απλώς επιλέξτε ένα μήνυμα στο φάκελο και επιλέξτε το «Ακύρωση αποστολής» στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου για να σταματήσετε την αποστολή ενός μηνύματος. Θα επιστρέψει αμέσως στον φάκελο πρόχειρών σας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio