Πώς να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στα Reels του Instagram

Πώς να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στα Reels του Instagram

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε: Τώρα μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στα Reels σας στο Instagram! ΜΑΘΕ ΠΩΣ…

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στα Reels του Instagram σας;

Χάρη σε αυτό το εύχρηστο χαρακτηριστικό, μπορείτε να μοιραστείτε σχεδόν οποιοδήποτε Reel στον λογαριασμό σας, διατηρώντας παράλληλα μια προσεκτική αισθητική στο Instagram σας.

Επιπλέον, μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες εξωφύλλου ενός δημοσιευμένου Reel – έτσι μπορείτε να βελτιώσετε αναδρομικά την αισθητική και το οπτικό σας brand στο Instagram!

Πώς να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στα Reels του Instagram

Τα Reels του Instagram αποδίδουν πάντα καλύτερα όταν κοινοποιούνται στο grid του προφίλ σας, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη εφαρμογή για την αισθητική σας στο Instagram. Για να το ξεπεράσετε, μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα εξωφύλλου στα Reel σας. Δείτε πώς:

 • Δημιουργήστε ένα Instagram Reel, επιλέξτε “Επόμενο” και εισαγάγετε την οθόνη ρυθμίσεων “Κοινή χρήση”.
 • Πατήστε “Εξώφυλλο” στην εικόνα προεπισκόπησης του Reel.
 • Επιλέξτε μια εικόνα από το Reel σας σύροντας το εικονίδιο επιλογής σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ή επιλέξτε “Προσθήκη από συλλογή” για να ανεβάσετε μια εικόνα από την συλλογή σας.

instagramreelscover

tip: Η προσθήκη εικόνας από τη συλλογή σας θα είναι συνήθως υψηλότερη ποιότητα από την επιλογή φωτογραφίας από το βίντεο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση και επεξεργασία της εμφάνισης της εικόνας εξωφύλλου σας προφίλ σας, επιλέγοντας “Περικοπή εικόνας προφίλ”.

instagramreelscovercrop

Από εδώ, μπορείτε να επεξεργαστείτε πώς εμφανίζεται η εικόνα εξωφύλλου στο προφίλ σας. Σύρετε την εικόνα για να επανατοποθετήσετε, μεγεθύνετε ή σμικρύνετε.

 

Πώς να επεξεργαστείτε μια φωτογραφία εξωφύλλου Instagram

Χάρη σε μια πρόσφατη ενημέρωση του Instagram, μπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες εξωφύλλου στα Reels. Αυτό είναι εξαιρετικό για να ενημερώσετε τα παλαιότερα Reels με μια νέα οπτική ταυτότητα ή απλά για να κάνετε την αισθητική σας Instagram πιο συνεκτική.

 

Πώς να επεξεργαστείτε μια φωτογραφία εξωφύλλου Instagram Reels:

 1. Ανοίξτε ένα δημοσιευμένο Instagram Reel (μέσω της καρτέλας Reels).
 2. Επιλέξτε τις τρεις κουκίδες στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
 3. Επιλέξτε “Επεξεργασία”.
 4. Πατήστε “Εξώφυλλο” στην εικόνα προεπισκόπησης του κυλίνδρου.
 5. Επιλέξτε μια εικόνα από το Reel σας σύροντας το εικονίδιο επιλογής σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ή επιλέξτε “Προσθήκη από συλλογή” για να ανεβάσετε μια εικόνα από την συλλογή σας.

reelscoveredit

tip: Δεν είναι δυνατή η προεπισκόπηση της εμφάνισης μιας φωτογραφίας εξωφύλλου στο προφίλ σας κατά την επεξεργασία ενός δημοσιευμένου Reel.

 

Πώς να δημιουργήσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου Instagram Reels

Υπάρχουν πολλές υπέροχες εφαρμογές σχεδιασμού και επεξεργασίας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε φωτογραφίες εξωφύλλου που ταιριάζουν με την αισθητική σας και το brand σας.

Ακολουθούν μερικές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • GoDaddy Studio (Web, iOS και Android)
 • Canva (Web, iOS και Android)
 • Storyluxe (iOS)
 • Adobe Spark (Web, iOS και Android)
 • Unfold (iOS και Android)
 • Seen: Stories Maker (iOS)

Τα Reels μοιράζονται περίπου τις ίδιες διαστάσεις με τα Stories του Instagram (1080 x 1920 pixel), αρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προσχεδιασμένα πρότυπα για τα Stories του Instagram ως αφετηρία.

Λάβετε υπόψη ότι τα Reels που κοινοποιούνται στο προφίλ σας θα περικοπούν σε 1:1 στη ροή σας και θα περικοπούν σε 4:5 στην Αρχική ροή του Instagram. Οι εικόνες εξωφύλλου θα εμφανίζονται πλήρως στην καρτέλα Instagram Reels.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio