Αν θέλετε να μετατρέψετε τους  viewers σας σε followers, τότε το να αφιερώσετε χρόνο για να σχεδιάσετε τη ροή σας στο Instagram είναι μια αξιόλογη επένδυση. Μερικά από τα brand με τους περισσότερους followers στο Instagram έχουν ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική η οποία επιδεικνύει το μοναδικό τους στυλ  και αυτό δεν είναι τυχαίο. Αλλά με τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν το 2020 στην επεξεργασία των φωτογραφιών και όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους πολυμέσων που εμφανίζονται στη ροή σας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε προτού σχεδιάσετε εμφανισιακά το προφίλ σας. Γι ‘αυτό μοιραζόμαστε τα αγαπημένα μας tips και κόλπα ώστε να σχεδιάσουμε την Instagram ροή σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια πρώτη εντύπωση που θα διαρκέσει.

Η Instagram ροή σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας επισκέπτης στο προφίλ σας. Εάν θέλετε να αφιερώσουν χρόνο στο προφίλ σας, πρέπει να σκεφτείτε κάτι περισσότερο από τις μεμονωμένες αναρτήσεις σας στο Instagram. Πρέπει επίσης να εξετάσετε πώς εμφανίζεται κάθε ανάρτηση στο πλέγμα. Αφιερώνοντας χρόνο για να σχεδιάσετε τη ροή σας στο Instagram, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο με συνοχή το οποίο θα συμβαδίζει με την επιχείρησή σας στο σύνολό της και θα μετατρέπει τα κλικ σε πελάτες!

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας αισθητική, στη ροή σας στο Instagram :

  1. Επιλέξτε την αισθητική του προφίλ σας στο Instagram
  2. Βρείτε περιεχόμενο για την αισθητική της Instagram ροής σας
  3. Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να υπάρχει συνέπεια στην Instagram ροή σας
  4. Σχεδιάστε την Instagram ροή σας εκ των προτέρων

 

1.Επιλέξτε την αισθητική του προφίλ σας στο Instagram

Το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να αποφασίσετε την αισθητική του προφίλ σας στο Instagram και ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι απλά κοιτάζοντας άλλους λογαριασμούς για έμπνευση.

aesthetic instagram feed

Πώς εμφανίζονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας προφίλ; Είναι φωτεινά και αέρινα; Σκοτεινά και μελαγχολικά; Ακολουθούν κάποιο είδος μοτίβου στη σύνθεσή τους;

instagram feed

Αν αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα, ενώ περιηγείστε στα αγαπημένα σας προφίλ, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι «αισθητική» αντιπροσωπεύει καλύτερα εσάς και την επωνυμία σας.

Εάν είστε επιχείρηση, μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από την επωνυμία σας. Μπορεί να έχετε ένα χαρακτηριστικό χρώμα, σχήμα, γραμματοσειρά στο logo της εταιρείας σας. Όλα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη δική σας μοναδική και ελκυστική αισθητική στο Instagram.

Ένας άλλος τρόπος για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι εμφάνιση θέλετε να δημιουργήσετε στη ροή σας είναι να δημιουργήσετε έναν brand mood board.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα και εφαρμογές, όπως το Pinterest, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν brand mood board. Η δημιουργία ενός τέτοιου board είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπάρχει ροή στη δημιουργικότητά σας και να σας καθοδηγεί στη λήψη αποφάσεων για την εμφάνιση του προφίλ σας.

pinterest

Όταν δημιουργείτε το mood board, φροντίστε να συμπεριλάβετε έναν συνδυασμό χρωμάτων, υφών, μοτίβων και σχεδίων ώστε να φανταστείτε καλύτερα πώς θα μοιάζει η ροή σας στο Instagram.

Αυτό είναι εξαιρετικό για να καθορίσετε την κατεύθυνση της ροής σας και μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε αργότερα τις αντιδράσεις, όσο προσθέτετε νέο περιεχόμενο.

Μόλις αποκτήσετε σαφή εικόνα για το πώς θέλετε να μοιάζει η ροή και οι φωτογραφίες σας, είναι πολύ πιο εύκολο να επιμεληθείτε και να σχεδιάσετε το περιεχόμενο για την Instagram ροή σας!

Ανεξάρτητα από την έμπνευσή σας, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε και να προγραμματίζετε τη δική σας, μοναδική ροή για τους followers σας.

2.Βρείτε περιεχόμενο για την αισθητική της Instagram ροής σας

Πριν αποφασίσετε για την αισθητική σας στο Instagram, είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορείτε να συλλέξετε το περιεχόμενο που θα εμφανίζεται στη ροή σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να έχετε μια σκοτεινή και μυστήρια ροή, αλλά εάν ζείτε κάπου με ηλιόλουστο και τροπικό καιρό, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ωστόσο, υπάρχουν τρ