Εφαρμόστε ολοκληρωμένες διαδικασίες

Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.

Οι πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο αντιπροσωπεύουν τα δύο τρίτα των ετήσιων κερδών για τις μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε την εξάρτησή σας από αυτές τις λίγες εβδομάδες εφαρμόζοντας τα μαθήματα που πήρατε σε όλο τον χρόνο.

Είναι καλό να έχετε μια σωστή διαδικασία για τις επιστροφές προϊόντων και χρημάτων

Προετοιμάστε κατάλληλα την επιχείρησή σας για τις πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο

Στη δουλειά, είστε τόσο καλοί όσο και η τελευταία σας αλληλεπίδραση. Η άσχημη εμπειρία των πελατών μπορεί να προκαλέσει διαρκή ζημιά στη φήμη σας, οπότε αξίζει να βεβαιωθείτε ότι κάθε επικοινωνία με τον πελάτη – ακόμα και σε περίπτωση καταγγελίας – γίνεται επαγγελματικά.

Πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν μια πολιτική επιστροφών «χωρίς ερωτήσεις» που συνοδεύεται συχνά με δωρεάν επιστροφή αποστολής. Στην πραγματικότητα, η προώθηση της πολιτικής αυτού του είδους στην τοποθεσία Web σας μπορεί να ενθαρρύνει τις πωλήσεις, μειώνοντας την αίσθηση κινδύνου για τους νέους πελάτες. Διευκολύνετε τους αγοραστές να βρουν την πολιτική επιστροφών στην τοποθεσία Web σας.

Ορίστε μια διαδικασία, μέσω Internet ή μέσω τηλεφώνου, ούτως ώστε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να επιστρέφουν τα αγαθά και να λαμβάνουν πίστωση, ανταλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Επίσης, εκπαιδεύστε το προσωπικό σας στην ξυπηρέτηση πελατών, ούτως ώστε όλα τα προβλήματα να διεκπεραιώνονται επαγγελματικά και με κατανόηση. Ο σωστός χειρισμός μιας καταγγελίας μπορεί συχνά να οδηγήσει σε έναν πιστό πελάτη.

Τώρα, η PayPal προσφέρει στους πελάτες δωρεάν “κάλυψη εξόδων επιστροφής παραγγελίας”.

6 εκατομμύρια πελατών PayPal σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα στο οποίο η PayPal μπορεί να καλύψει το κόστος επιστροφής ανεπιθύμητων αγορών. Η κάλυψη εξόδων επιστροφής παραγγελίας είναι διαθέσιμη σε 46 χώρες και μπορείτε να προωθήσετε την υπηρεσία στην τοποθεσία σας με ένα δωρεάν διαφημιστικό πλαίσιο που θα βρείτε εδώ.

Εκστρατείες και πωλήσεις   μετά   τις γιορτές