Προτάσεις και συμβουλές για την αγορά της ιδανικής οθόνης

Προτάσεις και συμβουλές για την αγορά της ιδανικής οθόνης

Τί θα λέγατε για μια καινούργια οθόνη; Αν επιλέξετε μάλιστα την κατάλληλη οθόνη, θα προσφέρετε μακροπρόθεσμα οφέλη για την ευεξία, το χρόνο εργασίας και την ξεκούραση τους από το 2018 και έπειτα.

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητάμε σε μια οθόνη.

Το δώρο του χρόνου: USB-C για περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην εργασία σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα -και ενδεχομένως περισσότερο ελεύθερο χρόνο για δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Έτσι, ότι μπορεί να συμβάλει σε αυτό, είναι ευπρόσδεκτο. Η ταλαιπωρία της σύνδεσης και αποσύνδεσης καλωδίων σε περιφερειακές συσκευές, ή ακόμα τα ενοχλητικά καλώδια στην επιφάνεια εργασίας, μειώνουν σε καθημερινή βάση την αποδοτικότητα. Το USB-C, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της μεταφοράς δεδομένων, διευκολύνει σημαντικά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Με ένα λεπτό και αντιστρέψιμο σύνδεσμο, επιτρέπει στους χρήστες τη φόρτιση, τη μεταφορά σήματος εικόνας και ήχου, καθώς και τη σύνδεση στο internet –όλα με ένα μόνο καλώδιο.

Οι οθόνες USB-C της MMD, διαθέσιμες σε μοντέλα 24 και 32 ιντσών (241B7 και 328P6), λειτουργούν ως σταθμοί υποδοχής για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών, όπως full-sized πληκτρολόγια, mouse, εξωτερικούς HDD, κάμερα και USB drive, ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στην επιφάνεια εργασίας και επεκτείνοντας την περιορισμένη συνδεσιμότητα των ultrabooks. Ως μέλος της επαγγελματικής σειράς P-line, η 32-ιντσών οθόνη 328P6 32 είναι ιδανική για τους χρήστες που αναζητούν άριστη χρωματική απόδοση σε συνδυασμό με συνδεσιμότητα USB-C. Με Adobe και sRGB χρωματική υποστήριξη, είναι σχεδιασμένη με επαγγελματικά πρότυπα χρωμάτων και εξασφαλίζει αναπαραγωγή περιεχομένου με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Τα εκθαμβωτικά αυτά γραφικά θα συμβάλουν το 2018, στη δημιουργία ενός φωτεινότερου περιβάλλοντος εργασίας για γραφίστες και άλλους επαγγελματίες.

Προτάσεις και συμβουλές για την αγορά της ιδανικής οθόνης

Άνεση και ευεξία

Κάτι που πρέπει να λάβετε ακόμα υπόψη είναι τα μάτια σας: οι ακτίνες μπλε φωτός μικρού κύματος μπορεί να επηρεάσουν με την πάροδο του χρόνου την όραση σας. Ένας τρόπος να μειωθούν είναι η λειτουργία LowBlue, μια έξυπνη software τεχνολογία. Διατίθεται σε πολλές οθόνες Philips διαφόρων μεγεθών, όπως για παράδειγμα στην 241B7, την 328E8 και τη 34-ιντσών κυρτή X-line LCD 349X7.

Με μια εξαιρετικά μικρή ακτίνα καμπυλότητας 1800 χιλ., η οθόνη 328E8 προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία προβολής καθώς αυξάνει την αντίληψη του βάθους και περιορίζει την παραμόρφωση της εικόνας. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Adaptive Sync, προσφέρει μια ιδιαιτέρως ομαλή εμπειρία θέασης χωρίς θαμπάδα, τρεμόπαιγμα ή σκίσιμο της εικόνας. Η ανάλυση Full HD στα 1920 x 1080 pixels, η αναλογία 16:9 και η προχωρημένη τεχνολογία κατακόρυφης ευθυγράμμισης (VA) της οθόνης, δημιουργούν ευκρινείς εικόνες για κάθε δραστηριότητα. Εάν πάλι, είστε ο τύπος της δωροεπιταγής ή θέλετε να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε στην αγορά κάποιου δώρου, ίσως να σας ταιριάζει κάποιο προϊόν της νέας σειράς E9 που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου χρόνου.

Προτάσεις και συμβουλές για την αγορά της ιδανικής οθόνης

 

Συγκέντρωση – στην εργασία ή την ψυχαγωγία

Οι κυρτές οθόνες προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο για τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής εμπειρίας θέασης, είτε πρόκειται για ψυχαγωγία είτε για εργασία. Επιτρέπουν την καλύτερη εστίαση ιδιαίτερα σε θορυβώδη περιβάλλοντα εργασίας. Ανάλογα τη χρήση που θα κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική κυρτή οθόνη από μία ευρεία γκάμα μοντέλων:

Η 34 ιντσών κυρτή οθόνη της σειράς X-line – η οποία έχει ήδη μπει στη λίστα των Χριστουγεννιάτικων δώρων χάρη στη φιλική για τα μάτια λειτουργία LowBlue – υπόσχεται μια ευχάριστη εμπειρία θέασης.

Με ανάλυση UltraWide Quad HD, πανοραμική αναλογία 21:9 και δυνατότητα διαίρεσης της οθόνης και αναπαραγωγής εργασιών από δύο διαφορετικές οθόνες, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει άπλετο χώρο για multitasking χρήστες που επιθυμούν, για παράδειγμα, να ελέγχουν αρχεία ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ βρίσκονται παράλληλα σε εγρήγορση για έναν live αθλητικό αγώνα. Επίσης, υπάρχει ένα κυρτό μοντέλο 27 ιντσών (278E8) με τη διευρυμένη χρωματική γκάμα της Ultra-Wide Color τεχνολογίας για ακόμα πιο ακριβή χρωματική αναπαραγωγή. Ή το 32 ιντσών μοντέλο 328E8 32, που είναι ρυθμισμένο για εξαιρετική ποιότητα θέασης, ιδανικό για οικιακή χρήση.

Προτάσεις και συμβουλές για την αγορά της ιδανικής οθόνης

Πηγή

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio