Η Samsung παρουσίασε το πρώτο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi

Η Samsung παρουσίασε το πρώτο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi

Στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show 2022, η Samsung παρουσιάζει το καινοτόμο τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω Wi-Fi. Το Samsung Eco Remote θεωρείται ότι ανοίγει ένα νέο πεδίο λειτουργίας στο smart home.

Οι καινοτομίες του Samsung Eco Remote που κάνει το ντεμπούτο του στην φετινή CES 2022 δεν σταματούν μόνο στο γεγονός ότι μπορεί να μένει φορτισμένο με τη βοήθεια των ασύρματων κυμάτων από το router. Έχει και την ικανότητα ηλιακής φόρτισης, στοιχείο που ενισχύει τον οικολογικό του χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο μπορεί να αντλήσει ενέργεια και από το φως εσωτερικού χώρου, δηλαδή τις λάμπες στο σπίτι. Φυσικά, μπορεί να φορτιστεί και μέσω USB Type C.

To συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο μπορεί να συνοδεύει όλες τις νέες σειρές τηλεοράσεων που παρουσίασε η Samsung στην CES, μαζί με τα μοντέλα από τις σειρές The Frame, Serif και Sero. Ο απώτερος σκοπός της Samsung είναι να ξεχάσουμε μια και καλή τις μπαταρίες, οι οποίες δημιουργούν πολύ μεγάλο όγκο αποβλήτων με βλαβερά συστατικά για το περιβάλλον.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!