Σύντομα θα μπορείτε να προσθέσετε μουσική σε βίντεο και φωτογραφίες σας στο Instagram, δείτε πως

Σύντομα θα μπορείτε να προσθέσετε μουσική σε βίντεο και φωτογραφίες σας στο Instagram, δείτε πως
Η νέα δυνατότητα θα προσθέσει μια νέα επιλογή “Προσθήκη μουσικής” κατά τη δημιουργία μιας νέας ανάρτησης.

Το Instagram φέρνει τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής σε δημοσιεύσεις. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ένα τραγούδι ή μια μουσική που εμφανίζεται δίπλα στη φωτογραφία ή το βίντεο που έχουν δημοσιεύσει. Δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η δυνατότητα παγκοσμίως, αλλά η Ινδία είναι μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες δοκιμάζεται αυτή η δυνατότητα.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μουσική στις αναρτήσεις τους στο Instagram ενώ δημιουργούν τη δημοσίευση. Μόλις ένας χρήστης πατήσει το τραγούδι, θα μεταφερθεί στην σελίδα του τραγουδιού όπου θα δει όλες τις αναρτήσεις που χρησιμοποιούν το ίδιο τραγούδι. Το Instagram, σε ανάρτησή του, ανέφερε ότι η δυνατότητα δοκιμάζεται με ένα μικρό ποσοστό της παγκόσμιας κοινότητας του Instagram και αρχικά είναι διαθέσιμη για ορισμένους χρήστες στην Ινδία, τη Βραζιλία και την Τουρκία. Θα επεκταθεί με βάση τα στατιστικά δεδομένα και τα σχόλια των χρηστών, είπε το Instagram.

Η νέα λειτουργία θα προσθέσει μια νέα επιλογή “Προσθήκη μουσικής” κατά τη δημοσίευση μιας νέας ανάρτησης. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίγει η σελίδα μουσικής του Instagram, όπου οι χρήστες πρέπει να αναζητήσουν ένα τραγούδι που θέλουν να βάλουν στην ανάρτησή τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τραγούδι από τις “Τάσεις ” ή από μια λίστα “Για εσάς”. Μόλις επιλέξουν ένα τραγούδι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μέρος του τραγουδιού ή να περικόψουν την διάρκειά του. Μόλις ολοκληρωθεί, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν και να ανεβάσουν την δημοσίευσή τους.

instagram-music

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!