Αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια μοναδική αισθητική, θα πρέπει να προχωρήσετε περισσότερο από τα 25 φίλτρα Instagram στην εφαρμογή και να βρείτε άλλους τρόπους για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν άπειρες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και φίλτρων για να διαλέξετε, αλλά η επιλογή των σωστών φίλτρων για τις φωτογραφίες σας στο Instagram και τη συνολική αισθητική μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη.

Μην ανησυχείτε! Γι ‘αυτό συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα φίλτρα Instagram σε εφαρμογές για επεξεργασίας φωτογραφιών, για να σας βοηθήσουμε να πάτε τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο:

10 από τα καλύτερα φίλτρα Instagram σε εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίων

Όπως είπαμε προηγουμένως, η δημιουργία μιας συνεπούς και συνεκτικής αισθητικής Instagram είναι εξαιρετικά σημαντική αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους followers και αφοσίωση!

Για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό, εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή φίλτρα Instagram που βρίσκονται σε εφαρμογές φωτογραφίας για να καταφέρετε μια ξεχωριστή αισθητική και να αναβαθμίσετε τη στρατηγική του Instagram μάρκετινγκ:

# 1: A6 του VSCO για μινιμαλιστική και μοντέρνα ροή

Αν θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram, με ένα ή δύο πατήματα, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή VSCO. Διαθέτει πολλά δωρεάν φίλτρα για να διαλέξετε, ακόμη και έτοιμες προεπιλογές για συμπληρωματικά φίλτρα, δίνοντας σας την επιλογή να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε μια όμορφη Instagram ροή.

Ένα ιδανικό φίλτρο για blogger μόδας είναι το A6 που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μινιμαλιστική και μοντέρνα αισθητική. Το φίλτρο A6, μέρος της αναλογικής σειράς της VSCO, περιλαμβάνει όμορφους φυσικούς τόνους, λεπτές αλλαγές χρώματος και ελαφριά εξασθένιση χρωμάτων.

Εμπνευσμένο από την κλασική ταινία αναλογικής φωτογραφίας, η χρήση του ως φίλτρου Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ζωντανή εμφάνιση:
instagram φιλτρα

Η αναλογική σειρά της VSCO είναι ιδανική για τους Instagrammers που θέλουν να αναβαθμίσουν τις φωτογραφίες τους, χωρίς να αλλάξουν εντελώς την εικόνα.

# 2: S2 της VSCO για μια φωτεινή + καθαρή αισθητική

Ένα άλλο αγαπημένο των bloggers, το S2 του VSCO θα δώσει στις φωτογραφίες σας μια φωτεινή και καθαρή εμφάνιση. Διατηρεί την εικόνα ελαφριά και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για να αναδείξει τα λευκά στις φωτογραφίες σας.

Η δημοφιλής Instagram blogger Jacey Duprie είναι φανατική χρήστης του φίλτρου S2, όπως αποκαλύπτει στο σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφιών της. Η χρήση του S2 ως φίλτρου Instagram της δίνει μια κλασική, μινιμαλιστική εμφάνιση που ταιριάζει καλά στις καθημερινές φωτογραφίες της ζωής της:

φιλτρα για ινσταγκραμ

Το φίλτρο S2 είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να τροποποιηθεί για να λειτουργεί με πολλούς διαφορετικούς τύπους φωτογραφιών. Αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, αυτό είναι σίγουρα το φίλτρο για εσάς!

# 3: Το M5 της VSCO για να δημιουργήσετε μια ζεστή αισθητική

Το φίλτρο M5 της VSCO, μέρος της σειράς Subtle Fade κάνει ακριβώς αυτό. Εάν το χρησιμοποιείτε ως φίλτρο Instagram, οι vintage-αποχρώσεις αποδυναμώνουν τα σκληρά χρώματα (ιδανικά για φωτεινούς μπλε ουρανούς) και θα δώσουν στις φωτογραφίες σας μια κλασική ατμόσφαιρα:

instagram φιλτρα

Αν θέλετε να επιτύχετε αυτό το φυσικό, vintage στυλ χωρίς να χάσετε τους φυσικούς τόνους στην εικόνα σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά VSCO M ως φίλτρα Instagram για τις εικόνες σας. Τα αποκορεσμένα φίλτρα θα κάνουν θαύματα στις φωτογραφίες σας!

# 4: Το HB2 της VSCO για μια δροσερή και έντονη εμφάνιση

Δεν μπορείτε να κάνετε μια συλλογή φίλτρων VSCO χωρίς να συμπεριλάβετε το HB2. Αν και αυτό το φίλτρο πλημμυρίζει το Instagram για χρόνια, εξακολουθεί να παραμένει δοκιμασμένο και αληθινά αγαπημένο. Το δημοφιλές φίλτρο Instagram αποτελεί μέρος της συνεργασίας HYPEBEAST x VSCO.

instagram marketing

Αν θέλετε να δώσετε τις φωτογραφίες σας τολμηρή και μοντέρνα αίσθηση, μην ψάχνετε πέρα από το κλασικό φίλτρο HB2. Αυτό το φίλτρο δίνει ζεστές αποχρώσεις στις φωτογραφίες σας με δροσερό τόνο.

# 5: VSCO J5 για μια απλή αισθητική

Ένα πρόσφατα δημοφιλές φίλτρο για το Instagram είναι το φίλτρο J5 του VSCO, μέρος της μινιμαλιστικής συλλογής. Δίνει στις φωτογραφίες σας μια πραγματικά έντονη εμφάνιση, αυξάνοντας την αντίθεση και μειώνοντας τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία.

# 6: Το AV8 της VSCO για ένα ρετρό και φιλμ αισθητικής

Τα εκλεκτής ποιότητας φίλτρα και οι εφαρμογές ρετρό φωτογραφιών έχουν γίνει δημοφιλείς φέτος. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το AV8 της VSCO συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα, ειδικά μεταξύ των νεότερων Instagrammers.

Η Blogger Andi Fitzgerald αποκάλυψε πρόσφατα σε story της ότι χρησιμοποιεί φίλτρο AV8 για να επιτύχει ιδιαίτερη ροή, εμπνευσμένη από ταινίες: