Τα NFTs θα κάνουν την εμφανισή τους και στο Instagram

Τα NFTs θα κάνουν την εμφανισή τους και στο Instagram

Τα NFTs βρίσκονται στο απόγειο της δημοφιλίας τους αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως το Instagram δε θέλει να μείνει έξω από το χορό. Με ανακοίνωσή του στο SXSW, ο Mark Zuckerberg αποκάλυψε πως τα NFTs θα έρθουν στο Instagram “στο κοντινό μέλλον”.

“Εργαζόμαστε για να φέρουμε τα NFTs στο Instagram στο κοντινό μέλλον. Δεν είμαι έτοιμος να ανακοινώσω σήμερα ακριβώς πώς πρόκειται να γίνει αυτό. Αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορείτε να φέρετε μερικά από τα NFTs σας και ελπίζω με τον καιρό να δημιουργήσετε καινούρια μέσα σε αυτό το περιβάλλον.”

 

nfts-instagram

Η ανακοίνωση του Zuckerberg έρχεται μετά την αποκάλυψη του επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, πως η εταιρία εξερευνά ενεργά τη νέα τεχνολογία. Ο Zuckerberg θεωρεί πως τα NFTs θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μελλοντικό metaverse της εταιρίας.

“Θέλω να ελπίζω πως τα ρούχα που θα φοράει το avatar σας στο metaverse, ξέρετε, θα μπορούν πρακτικά να δημιουργηθούν ως NFT και να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε διαφορετικά μέρη. Υπάρχουν πολλά τεχνικά θέματα που πρέπει να λύσουμε πριν γίνει κάτι τέτοιο απλό στη χρήση.”

Είναι άγνωστο ακόμα πώς θα υποδεχθούν οι χρήστες τα νέα. Ενώ η τεχνολογία πίσω από τα NFTs είναι πολλά υποσχόμενη, όσες εταιρίες έχουν ανακοινώσει τα δικά τους NFTs έχουν δεχθεί αρνητική κριτική έως τώρα.

Πηγή: unboxholics.com

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio