Τα Windows 11 είναι πλέον μια πραγματικότητα

Τα Windows 11 είναι πλέον μια πραγματικότητα

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από το video στο τέλος του άρθρου, το layout του νέου λειτουργικού δείχνει να τοποθετεί το Start menu στο κέντρο, ενώ είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς οι επιρροές από τα Windows 10X!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες δημοσιογράφοι του εξωτερικού παρέλαβαν το ISO του νέου λειτουργικού, έτσι ώστε να κάνουν το δικό τους «test drive»!

Σύμφωνα με τις πρώτες ματιές που έριξε στο νέο λειτουργικό ο ειδικός συντάκτης του The Verge, ο οποίος έψαξε πολύ το νέο OS από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές με τα Windows 10 σε επίπεδο σχεδιασμού και φιλοσοφίας, παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένες χτυπητές αλλαγές στο User Interface.

Εκτός λοιπόν από τις πιο στρογγυλοποιημένες άκρες είναι εμφανές ότι υπάρχει μια αίσθηση για πιο ομαλή κύλιση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Xbox App είναι πλήρως ενσωματωμένο στα Windows 11, δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ επιθυμεί να επενδύσει η Microsoft στο gaming.

To νέο λειτουργικό φαίνεται αρκετά elegant και νομίζουμε ότι η Microsoft έκανε τη σωστή επιλογή που «πέταξε» τα Windows 10X και εστίασε περισσότερο σε ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό (άλλωστε το record της δεν είναι και ιδιαίτερα καλό με λειτουργικά που αφορούν σε κομμένες εκδόσεις των βασικών της λειτουργικών).

 

Πηγή : https://news.xiaomi-miui.gr/

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio