Η νέα αναβάθμιση του Telegram φέρνει Video Stickers και πολλές βελτιώσεις

Η νέα αναβάθμιση του Telegram φέρνει Video Stickers και πολλές βελτιώσεις

Σήμερα το Telegram ανακοίνωσε την υποστήριξη στα απίθανα Video Stickers, την προσθήκη πολλών νέων animations, πολλά περισσότερα emoji και βελτιωμένη πλοήγηση μεταξύ των συνομιλιών.

Συγκεκριμένα, το Telegram προχώρησε σε μία ενημέρωση της δημοφιλούς εφαρμογής, η οποία φέρνει τα Video Stickers (αυτοκόλλητα βίντεο) που μπορείτε να τα προσθέσετε πολύ εύκολα, καλύτερες αντιδράσεις με νέα συμπαγή Animations (κινούμενα σχέδια) και επιπλέον πολλά περισσότερα emoji, μαζί με ένα νέο πλήκτρο κουμπί για την επιλογή των Reactions (αντιδράσεων) που δεν εμφανίζονται στις αρχικές λίστες, αλλά και βελτιωμένη πλοήγηση μεταξύ των συνομιλιών.

Video Stickers

Τα νέα animation Stickers του Telegram έχουν απαράμιλλη ποιότητα και αποτελεσματικότητα, ενώ χρειάζονται λιγότερα από 30 KB δεδομένων για κάθε αυτοκόλλητο. Η δημιουργία τους έγινε με το Adobe Illustrator.

Σήμερα όμως το Telegram πρόσθεσε και την υποστήριξη για Stickers που έχουν μετατραπεί σε κανονικά βίντεο, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί εύκολα να δημιουργήσει πολύ εύκολα την δική του συλλογή από Video Stickers με κινούμενα σχέδια, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Όπως πάντα, θα μπορείτε να δημοσιεύσετε τα πακέτα σας με το bot @Stickers – ή να προσθέσετε μερικά από τα νέα σετ που έχουν κατασκευαστεί από άλλους.

Καλύτερα Reactions (Αντιδράσεις)

Τα Reactions έχουν πλέον πιο συμπαγή animations, και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήστε παρατεταμένα στο μενού των Reactions ώστε να σας εμφανίσει την λίστα με τις επιλογές.

Όπως και τα διαδραστικά emoji , τα Reactions θα είναι πλέον απολύτως συγχρονισμένα, έτσι οι παραλήπτες τους να τα βλέπουν σε πραγματικό χρόνο.

Τα Reactions χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να εκφράσουν τα συναισθήματά σας, αλλά και για να απαντήσουν στις ερωτήσεις και να δείξουν την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία σας στα μηνύματα που διαβάζετε.

Νέα Reactions με διαδραστικά emoji

Η νέα ενημέρωση στο Telegram προσθέτει επίσης και 5 νέες αντιδράσεις με διαδραστικά emoji 🥰🤯🤔🤬👏 που θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε οτιδήποτε, από τις ταινίες του Christopher Nolan μέχρι τις παγκόσμιες οικονομικές ειδήσεις.

Αυτές οι αντιδράσεις μπορούν επίσης να σταλούν ως διαδραστικά emoji . Στείλτε ένα μόνο 🥰🤯🤔🤬 ή 👏 σε οποιαδήποτε ιδιωτική συνομιλία και, στη συνέχεια, πατήστε στο κινούμενο emoji για να εμφανιστούν σε πλήρη οθόνη.

Πλοήγηση στις πρόσφατες συνομιλίες

Τώρα όταν μετακινήστε σε διάφορα κανάλια ή μεταξύ των συνομιλιών, μπορείτε να πατήστε παρατεταμένα το κουμπί «Πίσω» για να επιστρέψετε σε μια συγκεκριμένη συνομιλία . Στην λίστα έχουν προστεθεί τώρα και το άνοιγμα συνομιλιών από προωθημένα μηνύματα, από του συνδέσμους, τα ονόματα χρήστη, τα προφίλ κ.λπ..

Bug Busting και άλλα

Οι προγραμματιστές του Telegram εστίασαν πλήρως στη διόρθωση γνωστών προβλημάτων στην εφαρμογή του Telegram κατά τον Ιανουάριο. Τώρα η νέα έκδοση της εφαρμογής μεταξύ άλλων φέρνει :

  • την βελτίωση στην την ποιότητα των κλήσεων
  • την υποστήριξη για μετάφραση σε σελίδες Instant View (και bios στο iOS)
  • την προσθήκη της επιλογής αποστολής σιωπηλών μηνυμάτων από το μενού κοινής χρήσης
  • δεκάδες άλλες βελτιώσεις στον κώδικα.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!