Τελειοποιήστε τις δημοσιεύσεις σας με αυτές τις 4 τεχνικές φωτογραφίας

Τελειοποιήστε τις δημοσιεύσεις σας με αυτές τις 4 τεχνικές φωτογραφίας

#1.Βελτιώστε την ισορροπία των λήψεων με τον κανόνα των τρίτων.

kanonas ton trion

Δείτε ποια στοιχεία είναι πιο σημαντικά στη λήψη σας. Έπειτα, τοποθετήστε το αντικείμενο της φωτογραφίας στο σημείο όπου διασταυρώνονται οι γραμμές του πλέγματος, το οποίο χωρίζει τη φωτογραφία σε τρία ίσα μέρη.

#2.Χρησιμοποιήστε το χώρο γύρω από το αντικείμενο για να το αναδείξετε.

emfash

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο αντικείμενο της λήψης σας, δημιουργήστε χώρο γύρω από το αντικείμενο για να το κάνετε να ξεχωρίσει. Για παράδειγμα, δείτε πώς η @jars_by_dani δίνει έμφαση στα προϊόντα της πάνω στο τραπέζι.

#3.Χρησιμοποιήστε γραμμές-οδηγούς στις φωτογραφίες.

marketing tips

Το ανθρώπινο μάτι ακολουθεί τις γραμμές στις φωτογραφίες. Δημιουργήστε φωτογραφίες των οποίων οι γραμμές τραβούν το βλέμμα του θεατή στο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να δώσετε έμφαση. Για παράδειγμα, σε αυτή τη φωτογραφία η @jars_by_dani χρησιμοποίησε τα κουτάλια για να οδηγήσει τα βλέμματα στα βάζα της.

#4.Πειραματιστείτε με το φως σε διάφορες ώρες της ημέρας.

tips for social media

Αποτυπώστε το απαλό φως την ώρα που δύει ο ήλιος ή δημιουργήστε έντονες σκιές με το δυνατό φως το μεσημέρι. Δείξτε πώς αποτύπωσε η @jars_by_dani τη λήψη της. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε νυχτερινές φωτογραφίες με φώτα νέον ή πολύχρωμα φίλτρα για να δημιουργήσετε την κατάλληλη διάθεση και αντίθεση στις φωτογραφίες

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!