Τελικά μπορείτε να δείτε ποιος είδε το Instagram σας;

Τελικά μπορείτε να δείτε ποιος είδε το Instagram σας;

Αναρωτιόμαστε όλοι ποιος παρακολουθεί το περιεχόμενό μας στο Instagram τελευταία, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς να το μάθει.
Το Instagram δεν διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο για να δει ποιος παρακολουθεί το προφίλ σας, γιατί αυτό θα έθετε ένα σοβαρό ζήτημα απορρήτου. Σκεφτείτε το: Αν γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν όταν κάνατε κλικ στα προφίλ τους, δεν θα χρησιμοποιούσατε λιγότερο το Instagram; Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει σύστημα παρακολούθησης εντός της εφαρμογής το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε για να δείτε ποιος παρακολουθεί το Instagram σας;

Η αλήθεια των εφαρμογών για το Instagram

Φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα εφαρμογές για το Instagram. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι σας λένε ακριβώς ποιος ήταν στο Instagram σας τελευταία, η πραγματικότητα είναι ότι είναι σχεδόν ψεύτικες. Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Reader’s Digest με τον Alex Heid, επικεφαλή αναπτυξιακό στέλεχος της SecurityScoreCard, τυχόν εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι κάνουν κάτι τέτοιο πιθανότατα απλώς τραβούν τυχαία ονόματα χρηστών και δημιουργούν διαφορετική λίστα κάθε φορά που καλείτε την υπηρεσία, ενώ στην ουσία παρακολουθείτε τα δικά σας δεδομένα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι εφαρμογές είναι ψεύτικες. Σύμφωνα με το Business Insider, μια αγαπημένη εφαρμογή για τους χρήστες που θέλουν να λάβουν λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα followings (ή τα unfollowings) είναι το Followmeter, το οποίο είναι διαθέσιμο για iPhone και Android. Δεν θα σας πει τα ονόματα των ατόμων που έχουν επισκεφτεί το προφίλ σας, αλλά παρέχει συμπληρωματικές μετρήσεις, όπως ποιος σας έχει ακολουθήσει πρόσφατα ή ποιους ακολουθείτε που δεν σας ακολουθούν. Αυτά είναι δεδομένα που μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο, επομένως είναι πολύ πιθανότερο να είναι ακριβή.

Λογαριασμοί Instagram για επιχειρήσεις και δημιουργούς

Εάν θέλετε να μάθετε πληροφορίες μένοντας μόνο στην εφαρμογή του Instagram, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε. Οι λογαριασμοί επιχειρήσεων και δημιουργών παρέχουν στους χρήστες πρόσθετες πληροφορίες, όπως μια επισκόπηση σχετικά με τον αριθμό των λογαριασμών που έχουν επισκεφτεί το προφίλ σας, τις αλληλεπιδράσεις περιεχομένου και τον αριθμό των ατόμων που ενδέχεται να έχουν αποθηκεύσει τις μεμονωμένες αναρτήσεις σας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio