Το Bitcoin βρέθηκε στην κορυφή των crypto το 2021

Το Bitcoin βρέθηκε στην κορυφή των crypto το 2021

Το Bitcoin παραμένει στην κορυφή του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, σε μία χρονιά κατά την οποία είχαν την τιμητική τους. Παρά τις ανακατατάξεις και τις ιδιαιτερότητές του 2021, το Bitcoin φτάνει σε αξία τα 68.000 δολάρια.

Μπορεί η πορεία του Bitcoin φέτος να έμοιαζε με εκείνη που ακολουθεί ένα Roller Coaster, αλλά παρά τις αυξομειώσεις, η συνολική του αξία παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, τουλάχιστον καθώς αποχαιρετούμε το 2021. Το τι θα γίνει μέσα στο 2022 είναι άγνωστο, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε ως ένδειξη το γεγονός ότι η ένταξη της Coinbase, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρυπτονομισμάτων στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ήταν υψηλής αξίας.

Από εκεί και πέρα, η χρονιά που φεύγει αφήνει πίσω της μια σειρά από εναλλακτικά κρυπτονομίσματα που δείχνουν ανοδικές τάσεις ως προς την αξία τους και στο σημείο αυτό δεν μπορούμε παρά να κάνουμε μία αναφορά στο Dogecoin, που για πολλούς ξεκίνησε ως φάρσα, αλλά είδε την αξία του να σημειώνει άνοδο.

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να κατανοήσει κανείς πόσο ενδιαφέρουσα ήταν αυτή η crypto χρονιά, θα πρέπει να προσθέσουμε το κεφάλαιο των NFT που δείχνουν να κερδίζουν online έδαφος, καθώς τα οικονομικά επιτελεία ολόκληρων κρατών προσπαθούν να βρουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την εισαγωγή ρυθμίσεων της crypto αγοράς.

Αναμφίβολα, τα κρυπτονομίσματα και η πορεία του Bitcoin θα είναι κάτι που θα μας απασχολεί και την χρονιά που έρχεται.

Πηγή: techblog.gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio