Το Facebook επεκτείνει τις συνομιλίες μεταξύ Messenger, Instagram σε ομάδες

Το Facebook επεκτείνει τις συνομιλίες μεταξύ Messenger, Instagram σε ομάδες

Μετά την έναρξη σε συνομιλίες ένας προς έναν πέρυσι, το Facebook επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες μεταξύ πλατφορμών Messenger και Instagram, μαζί με πολλές άλλες αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών.

Το Facebook πέρυσι κυκλοφόρησε τη λειτουργία συνομιλιών μεταξύ των δύο πλατφορμών για το Instagram και το Facebook Messenger, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες του Messenger μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους χρήστες του Instagram χωρίς να κατεβάσουν ξεχωριστή εφαρμογή και αντίστροφα. Σήμερα, επέκτεινε αυτή τη λειτουργία σε ομαδικές συνομιλίες.

Σύμφωνα με τον Sateesh Kumar Srinivasan, Διευθυντή Διαχείρισης Προϊόντος στο Facebook για το Messenger, “πάνω από το 70% των ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία στο Instagram έχουν ενημερώσει την εφαρμογή για τη νέα εμπειρία του Messenger, για να απολαύσουν νέες δυνατότητες όπως η επικοινωνία μεταξύ εφαρμογών” τον τελευταίο χρόνο.

Η εμπειρία θα είναι οικεία για όποιον χρησιμοποιεί ήδη το Messenger. “Μέσα σε αυτές τις ομαδικές συνομιλίες μεταξύ εφαρμογών, μπορείτε να συνεχίσετε να προσαρμόζετε την εμπειρία της συνομιλίας σας με θέματα συνομιλίας και προσαρμοσμένες αντιδράσεις”, εξηγεί ο Srinivasan.

Το Facebook κυκλοφόρησε επίσης νέες εξατομικεύσεις για Messenger και Instagram, συμπεριλαμβανομένων των Cottagecore και J Balvin, τα οποία προσφέρουν ειδικά emoji αντίδρασης. Ένα θέμα αστρολογίας περιλαμβάνει επίσης εφέ AR και επερχόμενο πακέτο αυτοκόλλητων.

Το Facebook φέρνει επίσης τη δυνατότητα δημοσκόπησης σε απευθείας μηνύματα και ομαδικές συνομιλίες μεταξύ τωνπλατφορμών. Για να διατηρήσετε ζωντανές τις συνομιλίες, οι δείκτες πληκτρολόγησης στην ομάδα θα εμφανίζονται όταν κάποιος στη συνομιλία πληκτρολογεί μια απάντηση στην ομάδα.

Τα δικαιώματα δεν αλλάζουν με αυτές τις νέες δυνατότητες. “Εσείς αποφασίζετε ποιος θα φτάσει στη Λίστα συνομιλιών σας, ποιος θα μεταβεί στο φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων και ποιος δεν μπορεί να σας στείλει μήνυμα ή να σας καλέσει”, λέει ο Srinivasan.

Η πρόσθετη ενσωμάτωση μεταξύ των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων θα είναι πιθανότατα ωφέλιμη για τους περισσότερους χρήστες, αν και οι σκεπτικιστές όσο αφορά το Facebook μπορεί να το δουν ως μια κίνηση του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ενσωματώσει πιο στενά τα προϊόντα του σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις προσπάθειές του για να διαχωριστούν μεταξύ τους.

Για να το δοκιμάσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο ενημερωμένη έκδοση και των δύο εφαρμογών.

Πηγή: gr.pcmag.com

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!