Το Facebook Messenger αποκτά νέο λαμπερό λογότυπο και θέματα συνομιλίας

Το Facebook Messenger αποκτά νέο λαμπερό λογότυπο και θέματα συνομιλίας

Εάν έχετε ενημερώσει πρόσφατα την εφαρμογή Facebook Messenger, μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάτι διαφορετικό. Ναι: Το Facebook έχει προσθέσει λίγο χρώμα στο μακροχρόνιο λογότυπο του λευκού και του μπλε Messenger.Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο λογότυπο «αντικατοπτρίζει τη μετάβαση στο μέλλον των μηνυμάτων, έναν πιο δυναμικό, διασκεδαστικό και ολοκληρωμένο τρόπο για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα άτομα που είστε κοντά». Κάποιος θα μπορούσε επίσης να πει ότι πρόσθεσε μια μοβ-μπλε-κλίση, αλλά αυτό δεν ακούγεται τόσο φανταχτερό.

Το Facebook επισημαίνει ότι δεν έχει αλλάξει μόνο το λογότυπο. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία πρόσθεσε μια σειρά από νέες δυνατότητες στο Messenger, συμπεριλαμβανομένων των Rooms, της δυνατότητας παρακολούθησης βίντεο μαζί με φίλους και της ενσωμάτωσης του Instagram.

messengernew

Μαζί με το νέο λογότυπο, η εταιρεία παρουσίασε επίσης θέματα συνομιλίας, επιτρέποντάς σας να κάνετε τις συζητήσεις σας πολύχρωμες. Περισσότερες λειτουργίες έρχονται σύντομα όπως τα αυτοκόλλητα και η λειτουργία εξαφάνισης, η οποία σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα μηνύματα να εξαφανίζονται αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, μερικές από αυτές τις λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων και λειτουργίας εξαφάνισης, ήρθαν πρώτα στα dm του Instagram. Τον Σεπτέμβριο, το Facebook είπε ότι οι χρήστες του Instagram θα είναι σύντομα σε θέση να στέλνουν μηνύματα σε χρήστες του Messenger, και αντίστροφα, και πρόσθεσαν πολλές λειτουργίες που μοιάζουν με το Messenger στο Instagram. Η εταιρεία είπε επίσης ότι το Instagram μπορεί να αρχίσει να λαμβάνει ορισμένες δυνατότητες πριν από το Messenger.

Σε αυτή τη νέα ανακοίνωση, το Facebook είπε ότι η επικοινωνία μεταξύ εφαρμογών μεταξύ του Messenger και του Instagram θα κυκλοφορήσει σύντομα «στους περισσότερους χρήστες στη Βόρεια Αμερική».

 

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio