Το Instagram δίνει συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση των ακολούθων σας στις Ιστορίες

Το Instagram δίνει συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση των ακολούθων σας στις Ιστορίες

Χρησιμοποιείται συχνά τις Ιστορίες του Instagram για να προωθήσετε την επιχείρηση σας; Το Instagram δίνει κάποιες συμβουλές ώστε να ανεβάσετε τον αριθμό των χρηστών που αλληλεπιδρούν με τις Ιστορίες σας.

Οι Ιστορίες και τα Reels, όπου είναι διαθέσιμα, έχουν γίνει τα πιο δημοφιλή στοιχεία της εφαρμογής και με τις Ιστορίες να βρίσκονται στην κορυφή της αρχικής των χρηστών, μπορούν να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε την επαφή με το κοινό σας και να προωθήσετε τα τελευταία νέα της επιχείρησής σας αλλά και προσφορές.

Πολλές εταιρείες απλά αναδημοσιεύουν το ίδιο υλικό -που έχουν ανεβάσει ως δημοσίευση- στις Ιστορίες, κάτι που το Instagram λέει ότι δεν αρέσει ιδιαίτερα στους χρήστες, ενώ ταυτόχρονα δεν αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρονται για την αλληλεπίδραση με το κοινό στις Ιστορίες.

Πώς πρέπει λοιπόν να προσεγγίσετε τις Ιστορίες; Το Instagram μοιράστηκε μερικές συμβουλές – μπορείτε να δείτε την αρχική ανάρτηση του Instagram, με επιπλέον πληροφορίες, εδώ, αλλά έχουμε κρατήσει τις βασικές σημειώσεις στην παρακάτω εικόνα.

instagram-stories-tips-gr

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!