Γιατί το Instagram ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν δεύτερο λογαριασμό

Γιατί το Instagram ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν δεύτερο λογαριασμό
Η υπηρεσία λέγεται ότι συμβουλεύει τους χρήστες να «αλληλεπιδράσουν με μια μικρότερη ομάδα φίλων», δημιουργώντας δευτερεύοντες λογαριασμούς.

Το Instagram φαίνεται να υποδέχεται θερμά την ιδέα της δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών στην πλατφόρμα του.

Η Wall Street Journal δημοσίευσε ότι κάποια στιγμή τον τελευταίο χρόνο —ακριβώς ποια, το Instagram δεν θα αναφέρει πότε—η υπηρεσία παρουσίασε ένα αναδυόμενο παράθυρο που ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν δεύτερο λογαριασμό.

Το μήνυμα φέρεται να εμφανίζεται όταν τα άτομα που έχουν μόνο έναν λογαριασμό Instagram «πατούν παρατεταμένα το εικονίδιο προφίλ στο κάτω μέρος της ροής τους ή αγγίζουν το όνομα χρήστη του προφίλ τους», εντός της εφαρμογής.

Στη συνέχεια, το Instagram ενθαρρύνει τους χρήστες αυτούς να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό που μπορεί να τους βοηθήσει να «αλληλεπιδρούν με μια μικρότερη ομάδα φίλων», ανέφερε το Journal ή να εστιάσουν σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Journal ότι οι χρήστες του Instagram που δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αυτόνομους λογαριασμούς που δεν έχουν πραγματική επίδραση ο ένας στον άλλον, ή να δημιουργήσουν συνδεδεμένους λογαριασμούς που βασίζονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν τα αναδυόμενα παράθυρα εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες του Instagram που εκτελούν τις ενέργειες που περιγράφονται στην αναφορά του Journal ή αν περιορίζονται σε ένα υποτμήμα του κοινού της υπηρεσίας. Το Facebook δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για να δώσει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο αναδυόμενο παράθυρο.

Ωστόσο, είναι λογικό για το Instagram να υποστηρίζει άτομα που δημιουργούν πολλούς λογαριασμούς. Με αυτόν τον τρόπο, κάποιος που κανονικά ελέγχει ο ίδιος τις φωτογραφίες που μοιράζεται ή τα άτομα που παρακολουθεί μπορεί να είναι πιο πρόθυμος να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. (Και, με τη σειρά του, παρέχονται περισσότερες ευκαιρίες στο Instagram να εμφανίζει διαφημίσεις.)

 

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio