Το Instagram προχώρησε σε μια νέα αλλαγή που θα σε εντυπωσιάσει

Το Instagram προχώρησε σε μια νέα αλλαγή που θα σε εντυπωσιάσει

Και είναι άκρως χρήσιμη θα λέγαμε.

Δεν είναι ψέμα πως το Instagram τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη χρήση του Facebook και σχεδόν έχουμε ξεχάσει πώς είναι να ανανεώνεις το status σου, να ποστάρεις συνεχώς τραγούδια και να φτιάχνεις φωτογραφικά άλμπουμ.

Το Instagram τα συνδυάζει πλέον όλα, και η αλήθεια είναι πως δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα αυτό. Και σαν να μην έφτανε η ατελείωτη χρήση, τώρα έκανε ένα ακόμη update, το οποίο όσο να πεις μας ενθουσίασε.

Η κοινωνική υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών αποκάλυψε την τελευταία αναβάθμιση την Τρίτη (11 Μαΐου), με μια νέα επιλογή που μπορείς να ρυθμίσεις στο προφίλ σου.

Με αυτήν τη νέα αλλαγή, μπορείς τώρα να επιλέξεις να προσθέσεις αντωνυμίες στο βιογραφικό σου στο Instagram.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και τέσσερις αντωνυμίες στο προφίλ τους, τις οποίες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να εμφανίζονται δημόσια ή μόνο στους followers τους. (Οι χρήστες κάτω των 18 ετών θα ενεργοποιήσουν αυτήν τη ρύθμιση από προεπιλογή.) Μπορείς να τις επεξεργαστείς ή να τις καταργήσεις ανά πάσα στιγμή. Απλώς πήγαινε στο «επεξεργασία προφίλ» στη σελίδα σου, πατήστε «Pronouns» και κάνε τις επιλογές σου.

Ίσως χρειαστεί να ενημερώσεις την εφαρμογή εάν δεν εμφανίζεται στο προφίλ σου το update.

Δες μερικές φωτογραφίες στη gallery για να καταλάβεις.

 

Πηγή : https://www.queen.gr/

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio