Το Messenger πρόσθεσε νέα χρήσιμα shortcuts. Δείτε ποιά είναι:

Το Messenger πρόσθεσε νέα χρήσιμα shortcuts. Δείτε ποιά είναι:
Απευθυνθείτε σε όλους ή ψιθυρίστε

Η Meta ανακοίνωσε μερικές προσθήκες εντολών στο Messenger για να διευκολύνει την επικοινωνία και τον τρόπο έκφρασης μέσα στο chat. Δύο από αυτά είναι διαθέσιμα από σήμερα. Ο λόγος για το @everyone, το οποίο αν το πληκτρολογήσετε, όλοι στο chat θα πάρουν μία ειδοποίηση. Χρήσιμο για να μην ταγκάρετε τον καθένα ξεχωριστά, αλλά πιθανή πηγή spam, ανάλογα το chat που βρίσκεστε.

shortcut-everyone-messenger

Η εντολή /silent (ή @silent για το Instagram) θα στείλει το μήνυμά σας χωρίς όμως να έρθει ειδοποίηση στο κινητό του παραλήπτη. Χρήσιμο όταν ξέρετε πως θα ενοχλήσετε με την ειδοποίηση σε μια ακατάλληλη ώρα και προτιμάτε να αφήσετε τον παραλήπτη να το διαβάσει όταν αυτός θέλει.

shortcut-silent-messenger

Τις επόμενες εβδομάδες έρχονται και άλλες εντολές, όπως η /Pay (αρχικά στις ΗΠΑ) με την οποία μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα στις προσωπικές συνομιλίες σας στο Messenger.

shortcut-pay-messenger

Έρχεται επίσης το /gif στο iOS για γρήγορη αναζήτηση του GIF που προτιμάτε.

shortcut-gif-messenger

Τέλος, αναμένονται τα /shrug και /tableflip στο iOS τα οποία αυτόματα θα μεταφραστούν σε “old school” emoticons, τα ¯_(ツ)_/¯ και (╯°□°)╯︵ ┻━┻ αντίστοιχα, για να μη χρειάζεται να τα πληκτρολογείτε ή να ψάχνετε κάπου αλλού για να τα κάνετε copy-paste.

Πηγή: unboxholics.com

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!