Το μικρότερο νέο iPhone της Apple θα ονομάζεται iPhone 12 mini

Το μικρότερο νέο iPhone της Apple θα ονομάζεται iPhone 12 mini

Με την εκδήλωση iPhone της Apple (πιθανότατα) να πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα, έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για τα τηλέφωνα που πρόκειται να κυκλοφορήσει η εταιρεία. Οι περισσότερες από τις αναφορές συμφωνούν ότι θα δούμε τέσσερα νέα iPhone, τα περισσότερα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple σε μία φορά.
Αλλά τώρα, το συχνά ακριβές Leaker L0vetodream (μέσω 9to5Mac) έχει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το τι θα ονομάζονται τα νέα iPhone.

Σε ένα tweet, είπε ότι το μικρότερο και φθηνότερο νέο iPhone, η παραλλαγή 5,4 ιντσών, θα ονομάζεται iPhone 12 mini (δεν είναι σαφές εάν η έλλειψη χώρου μεταξύ «12» και «mini» είναι σκόπιμη, αλλά δεν θα ήταν χαρακτηριστικό για την ονομασία προϊόντων της Apple).

Η έκδοση 6,1 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 12, ενώ οι πιο ισχυρές παραλλαγές 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών θα ονομάζονται iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max, αντίστοιχα.

Είναι λογικό, καθώς απηχεί το όνομα ονομασίας του iPad (παρόλο που δεν υπάρχει «Max» iPad Pro), και ένα τηλέφωνο με οθόνη 5,4 ιντσών είναι πραγματικά ένα «μίνι» τηλέφωνο στις μέρες μας.

Οι προηγούμενες αναφορές συμφωνούν ως επί το πλείστον για τα μεγέθη οθόνης, αλλά η ονομασία είναι νέα. Από όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, και τα τέσσερα νέα iPhone θα έχουν οθόνες OLED, όλα θα έχουν το νέο chip A14 της Apple και όλα θα υποστηρίζουν 5G. Οι παραλλαγές Pro είναι πιθανό να έχουν οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, καθώς και LiDAR (όπως τα τελευταία μοντέλα iPad Pro), μεταξύ άλλων βελτιώσεων.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!