Το νέο αυτοκόλλητο στα Stories του Instagram “Προσθέστε το δικό σας”

Το νέο αυτοκόλλητο στα Stories του Instagram “Προσθέστε το δικό σας”
Ανακαλύψτε το νέο αυτοκόλλητο που γίνεται ήδη viral…

Εάν ήσασταν πρόσφατα στο Instagram, πιθανότατα έχετε δει το νέο αυτοκόλλητο “Προσθήκη δικό σας” σε δράση.

Αυτό το νέο, διαδραστικό αυτοκόλλητο είναι τέλειο για τη δημιουργία ιογενών αλυσίδων περιεχομένου σε ιστορίες – καθιστώντας το μια τεράστια ευκαιρία για την προώθηση της αφοσίωσης της κοινότητας.

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε την τάση; Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε παρακάτω!

Τι είναι το αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας” στο Instagram;

Το αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας” είναι ένας νέος τρόπος δημιουργίας “αλυσίδων” περιεχομένου στην εφαρμογή – και δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο αυτοκόλλητο.

Το αυτοκόλλητο μοιάζει ακριβώς με αυτό που ακούγεται: προσθέτετε τις δικές σας εικόνες και βίντεο σύμφωνα με όποια προτροπή μοιράζεται ένας χρήστης.

Οι χρήστες με πρόσβαση στο αυτοκόλλητο μπορούν να το προσθέσουν στις ιστορίες τους και να το πατήσουν για να εισαγάγουν μια προσαρμοσμένη προτροπή για την κοινότητά τους. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να ζητήσετε από τους ακόλουθούς σας να δείξουν την διακόσμηση των τοίχων τους μέχρι τα αγαπημένα τους προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Οι θεατές μπορούν να πατήσουν το αυτοκόλλητο για να το μοιραστούν στις δικές τους ιστορίες, σύροντας προς τα επάνω για να προσθέσουν πολυμέσα απότην συλλογή της κάμεράς τους.

Όταν ένας χρήστης μοιράζεται το αυτοκόλλητο «Προσθέστε το δικό σας» στις ιστορίες του, ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση — οι ακόλουθοί του και, τελικά, οποιοσδήποτε χρήστης στο Instagram, μπορούν να λάβουν μέρος στην πρόκληση.

 

Πώς μπορούν τα Brands και οι δημιουργοί να χρησιμοποιήσουν το αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας” στα Stories;

Αυτό το νέο αυτοκόλλητο των Stories είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τα Brands και τους δημιουργούς να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Πώς, ρωτάς;

Λοιπόν, όταν μια επωνυμία ή ένας δημιουργός μοιράζεται ένα αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας”, το αρχικό όνομα δημιουργών εμφανίζεται σε κάθε κοινόχρηστο αυτοκόλλητο μεμονωμένων συμμετεχόντων:

addyours-instagram-2

Αυτό είναι τεράστιο για την προβολή της επωνυμίας — εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί θα μπορούσαν να δουν το αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας” και να ανακαλύψουν το προφίλ σας.

Εάν δεν έχετε ακόμη πρόσβαση, ξεκινήστε να συμμετέχετε στις αλυσίδες “Προσθήκη δικών σας” όπως τις βλέπετε. Η συμμετοχή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικειωθείτε με το αυτοκόλλητο.

Επιπλέον, όταν συμμετέχετε σε ένα αυτοκόλλητο “Προσθέστε το δικό σας”, ενθαρρύνετε τη δική σας κοινότητα να λάβει μέρος.

Μπορείτε ακόμη να δείτε ποιος από τους ακόλουθούς σας εντάσσεται στην αλυσίδα από τις ιστορίες σας.

Το Instagram κυκλοφορεί τώρα το αυτοκόλλητο «Προσθήκη δικό σου» σε περισσότερες αγορές – επομένως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνετε δημιουργικοί και να σκεφτείτε πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό το αυτοκόλλητο ως μέρος της στρατηγικής των ιστοριών σας.

To βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!!

Κατηγορίες

Πρόσφατα Έργα μας

give it portfolio